Stem op jouw favoriet voor de Galjaardpublieksprijs

Stemmen.jpgdinsdag 02 mei 2017 14:25

Wie is jouw favoriet? Kies je voor de gevoelige onderwerpen van 113 zelfmoordpreventie of de Week tegen de kindermishandeling? Of kies je voor de aanpak van het ziekenhuis met Zuyderland Live!, of van CityLab010 in Rotterdam of het Friese infraproject De Centrale As/ Foarút oer de As? De stemming is nog maar net geopend en er zijn al meer dan 4.000 stemmen uitgebracht. Iedereen kan tot en met 10 mei een keer stemmen.

Door Monique Neyzen

Het zijn vijf fantastische finalisten, heel verschillende projecten en elk met een eigen aanpak. Vind je de keuze moeilijk of wil je gewoon eerst meer weten voor je je stem uitbrengt? Voor wie in of voor de publieke communicatie werkt, zijn ze allemaal zeer de moeite waard om meer van te weten. Bekijk de video impressie van elke finalist voor een snelle indruk. Lees hun antwoord op vier vragen: ‘Waarom zij de Galjaardprijs verdienen, wat hun project inhoudt, wat hun het meeste energie gaf en wat hun tip voor communicatiecollega’s is’. Tijdens de Galjaarddag op 11 mei in het provinciehuis in Zwolle wordt bekend gemaakt wie de meeste stemmen van het publiek heeft gekregen en de publieksprijs wint.

Nog niet gestemd? Breng dan jouw stem uit via de website van de Galjaarddag.

Inspiratie op Galjaarddag
Die dag, 11 mei strijden de vijf finalisten om de Galjaardprijs 2017 van de vakjury. Laat je inspireren door hun verhalen, de oproep van Koos Janssen in zijn Galjaardlezing en wissel uit met vakgenoten. Lees ook het nieuwsbericht over de Galjaardlezing van 2017 die ingaat op grote veranderingen in de lokale democratie om de kloof tussen publiek en politiek te dichten. Wil je meer weten over het programma van de dag, of je aanmelden? Bij de entreeprijs is het Galjaardboek 2016 ‘Communicatieverhaal halen’ inbegrepen. Over de inzendingen van 2017 en smaakmakers in ons vak komt dit jaar weer een Galjaardboek uit.

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht