De enige echte communicatiepubquiz

pubquizvrijdag 27 januari 2017 08:00

Young Logeion besloot haar nieuwjaarsborrel dit jaar in een wat ander jasje te steken. Namelijk door het organiseren van de enige echte communicatiepubquiz. Donderdag 19 januari was het zo ver; vier teams streden in Café De Deugniet te Amsterdam om de te winnen prijzen en natuurlijk om de eer. De Buzzies van BuzzCapture gingen er met de winst vandoor.

Door Freek Snelting

Onder leiding van quizmasters Chris Janssen en Mirte Korenhof van Young Logeion gingen de teams met elkaar de strijd aan. De vragen daagden de deelnemers uit om hun kennis op te duikelen van slogans, logo’s en woordvoeringscases. Ook de kennis van communicatiemodellen en het nieuws van 2016 werd getest. Hoe zag die piramide van Maslov er ook alweer uit? En welke slogan is uitgeroepen tot de slechtste slogan van 2016? Er werd heftig gediscussieerd. Na zes spannende rondes kwamen de Buzzies als winnaars uit de bus. Zij gingen naar huis met waterdichte iPhone cases met verwisselbare lenzen. Daar weten de media experts van BuzzCapture natuurlijk wel raad mee!

Van de gezonde rivaliteit was na de quiz geen sprake meer. Alle deelnemers borrelden nog gezellig na en even leek het alsof het weekend al begonnen was op deze gezellige donderdagavond. Zien we jullie volgend jaar weer bij de enige echte communicatiepubquiz?

 

 

 

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht