Youssef Eddini dagvoorzitter Logeion-communicatiecongres

LOGNW_Youssef-Eddini.jpgdonderdag 13 februari 2014 10:07

Youssef Eddini is dagvoorzitter van het Logeion-communicatiecongres op donderdag 5 juni. Eddini is hoofd Marketing & Communicatie bij de NOS en oud-bestuurslid van Logeion. Het congres heeft dit jaar het thema ‘Communicatie is topsport. Haal het beste uit jezelf!’. Een actueel thema met een duidelijke knipoog naar de Olympische Spelen en het WK voetbal dit jaar.

Door Marylse Toxopeus

Sinds 2009 is Eddini hoofd Marketing & Communicatie bij de NOS waar hij verantwoordelijk is voor de in- en externe communicatie over de NOS-organisatie, de programma's en presentatoren, alsmede voor onderzoek en publieksvoorlichting. Hiervoor was hij hoofd Corporate Communicatie bij Strukton. Sinds februari 2011 is Eddini bestuurslid van Nieuwspoort. Ook is hij sinds 2009 gastdocent en communicatietrainer bij opleidingsinstituut SRM op het gebied van reputatiemanagement, Marketing PR, crisiscommunicatie en mediarelaties. Van 2008 tot 2014 was hij bestuurslid van Logeion in de pijler Programmering.

Tijdens het Logeion-communicatiecongres 2014 krijg je de gelegenheid om jezelf uit te dagen met een mooie line up van topsprekers. Kom als communicatieprofessional helemaal in topconditie en blijf op topniveau presteren.

Save the date: donderdag 5 juni 2014! Zodra het programma bekend is, kun je je aanmelden via de website.

« Terug

Reacties op 'Youssef Eddini dagvoorzitter Logeion-communicatiecongres'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.