Hulp bij Logeion-bijeenkomsten

Gastvrouwen en -heren gezocht voor Logeion-bijeenkomsten

Logeion organiseert steeds meer bijeenkomsten door het hele land. Heel veel werk op het bureau in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf is er redelijk wat te doen. Jij zou kunnen helpen als je dat leuk vindt! Al bij 2 of 3 keer per jaar ben je echt een geweldige hulp. Als gastvrouw- of heer bij een bijeenkomst ben je een beetje de spin in het web. En daarmee ontlast je de organisatie.

Wat houdt het in?
Jouw taken zijn de ontvangst van de sprekers (meestal in samenwerking met iemand van het bureau) en de ontvangst van de bezoekers. Afhankelijk van de omvang van de bijeenkomst doe je dit alleen of met twee mensen, en moeilijk is het niet: mensen willen graag een badge, weten waar ze hun jas kwijt kunnen, even snel nog naar het toilet. Je kent het wel: het zijn de vragen die je zelf hebt als je binnenkomt. Verder ben je het gezicht van de middag, los je problemen op als ze ontstaan en koppel je terug hoe de middag was aan het bureau.

Wat vragen we?
Het is niet veel: zo’n drie kwartier tot een half uur voor de inloop ben je aanwezig en zet je de banners neer, je checkt de techniek, lost dingen op als ze niet werken en checkt de faciliteiten. Natuurlijk heb je een vrolijke, fijne, open houding, maar dat is bijna vanzelfsprekend in ons vak!

Wat krijg je ervoor terug?
Je mag gratis naar de bijeenkomst! Daarnaast heb je heel veel leuke gesprekken, contact met de sprekers, altijd een leuke middag en na verloop van tijd een groter netwerk.

Wil je meer weten?
Mail dan naar info@logeion.nl en geef aan dat je je graag tijdens een aantal bijeenkomsten als gastvrouw- of heer zou willen inzetten. We nemen dan contact met je op!