Logo Search

Ondernemersgids

Bekijk bedrijven, bureaus en zzp'ers in de ondernemersgids.

Ook in de ondernemersgids? Meer informatie

Bureau voor ZorgcommunicatieBureau voor Zorgcommunicatie

Vanuit affiniteit voor en ervaring binnen zorgcommunicatie ligt de kracht van hét Bureau voor Zorgcommunicatie bij veranderingsprocessen, in het meedenken over positionering en de daaruit voortvloeiende communicatie- en marketingplannen. Wij leveren advies op maat maar ook voor de uitvoering kunt u bij ons terecht. Wij hebben een uitgebreid bestand van deskundige communicatieprofessionals met ervaring in de zorgwereld. Heeft u tijdelijk een communicatiedeskundige op uw afdeling nodig of een adviseur in crisissituaties: wij bemiddelen voor u, snel en doeltreffend. Daarnaast bieden wij workshops aan op het gebied van crisiscommunicatie maar zijn wij ook in te zetten bij het opstellen van de jaarverslagen en voor persoonlijke drijfverenanalyse op basis van Profile Dynamics kunt u bij ons terecht.
Bureau voor Zorgcommunicatie is gevestigd in Amersfoort maar werkt door het hele land en heeft een poule van 200 zzp-ers.

Rechtsvorm:
B.V.
Oprichting:
28 maart 2007
Specialisatie:
Bureau voor Zorgcommunicatie heeft veel ervaring met het inrichten en begeleiden van interactieve (beleids)processen en reorganisaties. Ook voor communicatie-ondersteuning bij de transities in het sociaal domein, bent u bij ons aan het goede adres.
Aantal werknemers:
3
Lidmaatschappen / Samenwerkingsverbanden:
lid van Logeion
Dochter van Bureau voor Overheidscommunicatie
E-mail:
info@bvzorgcommunicatie.nl

Contactinformatie

Bezoekadres:
Bureau voor Zorgcommunicatie
Reykjavikstraat 1
3543 KH UTRECHT
Toon in Google Maps Route naar dit adres
Postadres:
Bureau voor Zorgcommunicatie
Reykjavikstraat 1
3543 KH UTRECHT
Telefoon:
033 465 34 27