Logo Search
Logeion

Inschrijving voor Galjaardprijs 2022 is open

June 13, 2022De redactie

De Galjaardprijs wordt ieder najaar tijdens het Nationaal Congres Publieke Communicatie (PubCom) uitgereikt aan een bijzonder initiatief op het gebied van publieke communicatie. Heb jij meegewerkt aan een initiatief vanuit bijvoorbeeld een woningbouwvereniging, zorginstelling, overheidsinstantie of een andere organisatie binnen het publieke domein? En verdient deze de titel Galjaardprijs 2022? Dan is dit je kans, want aanmelden is vanaf vandaag mogelijk.

Galjaardprijs-2022-neutraal-950x635.jpg

Misschien wordt jouw project wel de opvolger van de winnaar in 2021: ‘Belevende innovatieve communicatie rondom de coronacrisis in Zuyderland’ van het medisch centrum Zuyderland.

Inschrijven is eenvoudig:

1.           
Vul het inschrijfformulier volledig in op de website van Nationaal Congres Publieke Communicatie.

2.           Zorg dat de inschrijving binnen is bij Logeion vóór 3 september 2021

De winnaar ontvangt op het congres PubCom22 op 1 november de Galjaardprijs uit handen van de vakjury. De jury, onder leiding van Friso Fennema (directeur Communicatie bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat), beoordeelt de inzendingen en nodigt tien genomineerden uit voor een pitch. Vijf projecten gaan vervolgens door naar de finale van de Galjaardprijs 2022. En tijdens PubCom22 wordt de winnaar van de Galjaardprijs 2022 bekend gemaakt. Naast de juryprijs is er ook de publieksprijs: vakgenoten in Nederland kunnen voorafgaand aan het congres hun stem uitbrengen op een van de vijf finalisten.

Heb je vragen over de inschrijving of het proces? Neem contact op met het Logeion-bureau: info@logeion.nl of 070 - 3467049.