Logo Search
Workshop Nieuwegein

Dagvoorzitter in één dag - Hans Etman

Thursday September 15 2022 from 1:30 PM to 6:00 PM

Location

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Hans in actie 950x 635.jpg

Soms is een professionele dagvoorzitter de juiste investering in je bijeenkomst. Maar wat als je besluit als communicatieprofessional de bijeenkomst zelf te modereren? Professioneel dagvoorzitter én trainer Hans Etman - van Dagvoorzitter.nl laat tijdens deze workshop de belangrijkste vaardigheden van een gespreksleider de revue passeren.

Deze workshop zoomt in op specifieke vaardigheden die nodig zijn voor het modereren van een live event. Welke gesprekstechnieken kan je als moderator in welke situatie het beste inzetten? Welke manier van interviewen past het beste bij de bijeenkomst die jij modereert? En hoe zorg je ervoor dat een vraaggesprek lekker loopt.

Tijdens deze workshop leer je:

  • Hoe breng je interactie op gang;
  • Op welke manier informeer je het publiek;
  • Hoe leid je een debat;
  • Wat is wel en niet jouw rol als moderator;
  • Welke interview techniek bestaan er;
  • Hoe modereer je een hybride bijeenkomst

Omdat de online bijeenkomsten niet verdwijnen staat Hans Etman kort stil bij het modereren van online en hybride bijeenkomsten. Is een zaal sinds alle online ervaring nou vergevingsgezinder of veeleisender geworden?

Deze middag ga je met de groep oefenen en krijg je de kans om de opgedane kennis direct in te zetten en je eigen leereffect te vergroten.

Logeion ingesprek met Hans Etman. Al jaren is Dagvoorzitter.nl een "hofleverancier" van Logeion. Hun trainingen zijn niet meer weg te denken uit onze programmering en staan in de top drie van meest bezochte bijeenkomsten. Tijdens de eerste lockdown werden online ontmoetingen de norm. Samen met Hans Etman - dagvoorzitter, moderator en directeur van Dagvoorzitter.nl - gingen wij destijds op verkenningstocht. 

 

 

Over de sprekers

LOGNW_Hans Etman_vierkant.jpg

Hans Etman

Hans Etman is dagvoorzitter en gespreksleider. Eigenaar van het gespecialiseerde boekingsbureau Dagvoorzitter.nl en het internationaal opererende Masters in Moderation. Zijn stijl als dagvoorzitter is toegankelijk, rustig en direct. Gezaghebbend met gepaste bescheidenheid. Voelt zich ook thuis in verhitte bijeenkomsten. Met Dagvoorzitter.nl en Masters in Moderation streeft hij naar verhoging van effectiviteit en beleving van bijeenkomsten door de juiste dagvoorzitter in het juiste meeting design te plaatsen. Elke bijeenkomst heeft recht op de beste dagvoorzitter in stijl, persoonlijkheid en vaardigheden. in 2021 is Hans verkozen tot The 100 Most Influential People in the Events Industry.

NBC Congrescentrum

Blokhoeve 1
3438 LC NIEUWEGEIN
Show on Google Maps

Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Het NBC beschikt over ruim 1.000 gratis parkeerplaatsen en 8 E-LAAD punten voor de deur.

Openbaar vervoer
Vanuit Jaarbeursplein Utrecht neem je de sneltram naar Nieuwegein – Zuid of IJsselstein. Deze vertrekken iedere 7 minuten. Na ongeveer 15 minuten stap je uit bij halte Zuilenstein. Je steekt de weg over en het NBC Congrescentrum ligt dan recht voor je.

Bezoekersinformatie NBC

Prices

Niet-Leden
€ 115.00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 57,50
Young Logeion: € 28,75
Niet-leden: € 115,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 7 september 2022. 

Deze bijeenkomst is gekenmerkt op kerntaak creëren en organiseren niveau 4/3. Dit is op basis van het beroepsniveauprofielenmodel (BNP). Het model is richtinggevend voor ontwikkeling, niet normerend. Nieuwsgierig naar jouw BNP, doe hier de scan. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.