#deweekvan

Young Logeion #deweekvan

Veel studenten en starters vragen zich terecht af hoe de beroepspraktijk eruit ziet. Wat kun je allemaal doen met een communicatiediploma op zak? En waar houden jonge vakgenoten zich zoal mee bezig?

Om antwoord te kunnen geven op die vragen bedacht Young Logeion #deweekvan. Sinds februari 2016 hebben verschillende young professionals hun werkweek gedeeld via ons Instagram-account (@younglogeion). Zo brengen we de beroepspraktijk letterlijk in beeld.

Inmiddels hebben we een mooie verzameling beelden en verhalen. Allemaal met een eigen invalshoek, maar ook met een duidelijke overeenkomst: de passie voor ons vak spat er vanaf! We krijgen zoveel leuke reacties op #deweekvan dat we het succes van het afgelopen jaar hebben gebundeld. Ook ter ere van het eerste lustrum van Young Logeion in 2017. Lees het #deweekvan-boekje (PDF).


Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.