CommunicatiePanel

CommunicatiePanel

Welkom bij het CommunicatiePanel voor de enthousiaste communicatie­professional. Het CommunicatiePanel is het online onderzoeksinstrument van Logeion, beroepsorganisatie voor communicatie­professionals en DirectResearch, specialist op het gebied van online onderzoek.

Het CommunicatiePanel is het platform waar communicatie­professionals hun mening kunnen geven over alles wat er speelt in de boeiende wereld van communicatie. Op regelmatige basis worden onderzoeken uitgevoerd in het panel over alles wat een link heeft met communicatie. Bijvoorbeeld over trends, maar ook over vraagstukken die binnen de verschillende communicatie­specialismen spelen. Om dit te kunnen doen roepen we alle communicatie­professionals op lid te worden van het panel.

Heb jij een duidelijke mening over het communicatievak, weet jij wat beter kan en durf jij het te zeggen? En heb je een groot hart voor communicatie? Dan zijn we op zoek naar jou! Doe mee, met onze panelleden zetten we een stap in de toekomst van communicatie. Meld je nu aan!
Zodra er een onderzoek gestart wordt, ontvang je als lid van het panel een uitnodiging per e-mail.

Heb jij een goed idee voor een onderzoek? Meld het aan de Denktank van het CommunicatiePanel.