Logo Zoeken

Buddyprogramma afbeelding met blauwe rand

Hoe werkt het buddyprogramma?

Ben je op zoek naar een buddy of wil je je aanmelden als senior? Schrijf je dan via een van de formulieren hieronder in. Na je aanmelding krijg je bericht van ons. Misschien hebben we gelijk al een goede match, maar het kan ook zijn dat we voor je op zoek gaan naar een match. Als je van ons te horen krijgt dat we een buddy voor je hebben gevonden, ontvang je de contactgegevens van de ander en een informatiepakket. Jullie maken zelf een kennismakingsafspraak en de vervolgafspraken. Uiteraard horen we graag hoe jouw buddyprogramma is verlopen. Daarom sturen we je na een aantal maanden een evaluatie toe.

De deelname aan het buddyprogramma is gratis en exclusief voor leden van Young Logeion. Ben je nog geen lid van (Young) Logeion en ben je jonger dan 30 jaar? 

Word dan snel lid!

Het buddyprogramma is bedoeld voor leden van Young Logeion: communicatieprofessionals tot en met 30 jaar. Bij je aanmelding kun je aangeven waar jij precies naar op zoek bent. Wil je bijvoorbeeld sparren over een bepaald onderwerp of vraagstuk of ben je meer op zoek naar een mentor of coach? Welke wensen heb je wat betreft de werkervaring van je buddy? Ook is het mogelijk om aan te geven of je voorkeur hebt voor een specifieke sector.

Meld je direct aan als junior 

We zijn hard op zoek naar seniors die het leuk vinden om gematcht te worden aan een jonge communicatieprofessional. Als senior professional is dit de kans om je coachingskwaliteiten te verbeteren en het communicatievak door de ogen van de nieuwe generatie te beleven. Meld je direct aan als senior-buddy voor het buddyprogramma!

Meld je aan als senior

Je bouwt aan je eigen netwerk bij Young Logeion: die contacten neem je je hele carrière mee!

Marjolein Snellink Communicatieadviseur NWO, voormalig voorzitter Young Logeion

Bij Young Logeion vind ik mensen waarmee ik kan sparren. Samen kunnen we moeilijke vraagstukken sneller oplossen.

Edo Regtop Projectleider Sterk Techniekonderwijs, Young Logeion-lid

Over Young Logeion

Young Logeion is hét platform voor communicatie-professionals onder de 30 jaar. Onze leden zijn werkzaam in verschillende sectoren en specialismen. We zijn onderdeel van Logeion, de beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals met ruim 4.500 leden. Dit geeft ons de mogelijkheid om juniors en seniors te verbinnen het communicatievak.

Meer over Young Logeion
Studiereis YL Londen 2022.jpg