Logo Zoeken
Enter-the-firm Zoeterwoude-Rijndijk Online

HEINEKEN’s Corporate Social Responsibility strategie

dinsdag 15 april 2014 van 15:30 uur tot 19:00 uur

Locatie

HEINEKEN - Hoofdkantoor Zoeterwoude
Burgemeester Smeetsweg 1
2382 PH Zoeterwoude-Rijndijk
LOGNW_Heineken

Hoe zorg je als één van de grootste bierbrouwers ter wereld, dat je als organisatie duurzaam bent én duurzaamheid uitstraalt? Hoe verkoop je bier, maar voorkom je alcoholmisbruik? Duurzaamheid staat hoog op de agenda bij HEINEKEN. In 2010 startte de brouwer wereldwijd de duurzaamheidsstrategie 'Brewing a Better Future'.

Hoe zorg je als één van de grootste bierbrouwers ter wereld, dat je als organisatie duurzaam bent én duurzaamheid uitstraalt? Hoe verkoop je bier, maar voorkom je alcoholmisbruik?

Duurzaamheid staat hoog op de agenda bij HEINEKEN. In 2010 startte de brouwer wereldwijd de duurzaamheidsstrategie 'Brewing a Better Future'. Deze strategie heeft als doel om in 2020 de groenste brouwer ter wereld te zijn en richt zich op de vier focusgebieden waar HEINEKEN het grootste verschil kan maken. Naast onderwerpen zoals het reduceren van watergebruik, energiegebruik en verantwoord inkopen, staat ook verantwoord alcoholgebruik centraal in de duurzaamheidsstrategie.

Tijdens deze bijeenkomst vertelt Michael Dickstein, Manager Global Sustainable Development, alles over het ‘Brewing a Better Future’ programma en deelt hij zijn visie op hoe je als communicatieprofessional het verschil kan maken voor de duurzaamheidsstrategie van je organisatie. Ook gaat hij in op de nieuwe campagne ‘Dance More, Drink Slow’ waar HEINEKEN zich samen met Armin van Buuren inzet voor verantwoord alcoholgebruik.

Verder geeft Kimra Morgownik, Communication Specialist bij HEINEKEN International en bestuurslid van Logeion Young Professionals, een introductie over het bedrijf en deelt ze met ons hoe het is om als young professional te werken bij één van werelds grootste brouwerijen.

Over de sprekers

kimra-morgownik.jpg

Kimra Morgownik

Kimra Morgownik is bestuurslid bij Logeion Young Professionals en Communication Specialist bij HEINEKEN International. Als communicatie specialist, werkt Kimra enthousiast mee aan veel verschillende internationale projecten en is ze eindverantwoordelijk voor een stuk interne communicatie binnen de organisatie. Ze heeft Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit gestudeerd en heeft zich tijdens haar master, aan de Universiteit van Amsterdam, gespecialiseerd in Corporate Communicatie en Social Media. Tijdens haar studie liep Kimra stage bij HEINEKEN International.
Foto-Michael-Dickstein-vierkant.jpg

Michael Dickstein

Michael Dickstein is Manager Global Sustainable Development bij de Corporate Relations afdeling van HEINEKEN International. In deze rol is hij verantwoordelijk voor HEINEKEN’s wereldwijde duurzaamheidsagenda. Michael is geboren in Oostenrijk en heeft in verschillende Europese landen gewerkt en gewoond. Eerder was Michael de Corporate Relations Manager van HEINEKEN Nederland. Momenteel woont hij geruime tijd in Nederland en is hij al 10 jaar werkzaam bij HEINEKEN.

HEINEKEN - Hoofdkantoor Zoeterwoude

Burgemeester Smeetsweg 1
2382 PH ZOETERWOUDE-RIJNDIJK
Bekijk op Google Maps

Routebeschrijving

Auto

  • Komend vanuit de richting Amsterdam of Den Haag, verlaat u de snelweg via afslag 6a (Zoeterwoude-Rijndijk)
  • Volg vervolgens de borden Alphen aan den Rijn (de N11)
  • Sla bij de eerste kruising linksaf (richting het industrieterrein “Grote Polder”)
  • Sla bij de volgende stoplichten rechtsaf
  • U vindt het HEINEKEN gebouw aan uw linkerzijde
  • Houd de borden ‘onvangstgebouw’ aan, hier is tevens een parkeerterrein.

Openbaar Vervoer

  • Komend per trein kunt u vanaf Leiden Centraal Station HEINEKEN het best bereiken met bus 169 richting Alphen aan den Rijn. Deze bus gaat op het hele en het halve uur. Stap uit bij de halte Burg. Smeetsweg, Zoeterwoude-Rijndijk. U kunt ook gebruikmaken van de treintaxi vanaf het station in Leiden.

Prijzen

Niet-Leden vanaf 30 jaar
€ 65,00
Young professionals niet-leden (tot 30 jaar)
€ 32,50

Kostenoverzicht:
Leden: 37,50
Logeion Young Professionals: 18,75
Young Professionals niet-leden (tot 30 jaar): € 32,50
Niet-leden vanaf 30 jaar: € 65,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 7 april 2014.