Logo Zoeken
Congres Utrecht Online

Galjaarddag

donderdag 17 april 2014 van 13:30 uur tot 17:30 uur

Locatie

Stadhuis Utrecht
Stadhuisbrug 1
3511 KP Utrecht
Lognw_beeld-banner-Galjaardprijs-2014.jpg

Galjaarddag 2014: een podium voor parels van publieke communicatie, de uitreiking van de Galjaardprijs en de lezing.

Ter ere van overheidscommunicatieman Chiel Galjaard is sinds 1998 de Galjaarddag in het leven geroepen. Een dag waarop we elkaar inspireren en uitdagen.
Sinds 2002 wordt tijdens de Galjaarddag de Galjaardprijs uitgereikt. De prijs, die inmiddels een grote reputatie heeft verworven binnen de publieke communicatie, wordt dit jaar voor de elfde keer uitgereikt.

Galjaarddag 2014:  podium voor parels van publieke communicatie, de Galjaardprijs en lezing
Drie genomineerden zullen op donderdag 17 april 2014 in het stadhuis van Utrecht strijden voor de 11e editie van de Galjaardprijs. Tijdens de Galjaarddag bieden we (de mensen achter) de inzendingen een podium.

Annemarie Jorritsma verzorgt Galjaardlezing
De burgemeester van Almere en voorzitter van de VNG Annemarie Jorritsma verzorgt de Galjaardlezing. Jorritsma was eerder minister van Verkeer en Waterstaat en van Economische Zaken en daarvoor onder meer Tweede Kamerlid voor de VVD. De voorbereidingsgroep is blij dat deze bestuurder haar licht laat schijnen over de communicatieve overheid. ‘Met alle decentralisaties voor de boeg ben ik nieuwsgierig naar haar verhaal’, zegt voorzitter Guido Rijnja: ‘Wat is effectieve communicatie in een tijd waarin steeds meer top-down sturing plaats maakt voor krachtige, snelle netwerken? We gaan het horen’.

Welk project, actie of campagne in de overheidscommunicatie verdient de Galjaardprijs 2014? Bekijk hier de inzendingen. De jury beoordeelt eind maart de inzendingen voor de Galjaardprijs 2014 op de criteria inspirerend, vernieuwend en resultaat.

Meer informatie?
Kijk op http://www.logeion.nl/galjaarddag en http://www.logeion.nl/galjaard

Over de sprekers

Foto Annemarie Jorritsma spreker Galjaarddag 2014 - vierkant.jpg

Annemarie Jorritsma

Op 18 augustus 2003 is Annemarie Jorritsma geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Almere. Naast haar burgemeesterschap is Jorritsma onder andere voorzitter van het bestuur van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG). Jorritsma was voor de VVD van 1978 tot 1989 lid van de gemeenteraad in Bolsward en van 1982 tot 1994 lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Zij was gedurende deze periode voor haar fractie woordvoerder voor Verkeer en Waterstaat. Jorritsma werd op 22 augustus 1994 benoemd tot minister van Verkeer en Waterstaat in het Eerste Kabinet Kok. Op 3 augustus 1998 werd zij benoemd tot vice-minister-president en minister van Economische Zaken in het Tweede Kabinet Kok. Vanaf 22 juli 2002 tot 29 januari 2003 was zij weer lid van de Tweede Kamer en van 11 februari t/m 17 augustus 2003 was ze waarnemend burgemeester van Delfzijl.
Foto Erik Reijnders vierkant.jpeg

Erik Reijnders

Erik Reijnders (1965) is expert op het gebied van leiderschapscommunicatie. Met een achtergrond in organisatiesociologie en communicatie is hij 30 jaar werkzaam in communicatie en organisatieverandering. Hij schreef diverse boeken over interne communicatie en leiderschapscommunicatie en ook in artikelen en blogs deelt hij ruimhartig zijn nieuwe inzichten. Hij verzorgt leertrajecten (trainingen, masterclasses) waarin hij (team)leiders en communicatiespecialisten hierbij ondersteunt. Sinds 2001 is hij zelfstandig gevestigd (www.samenveranderen.nl).
Foto Guido Rijnja.jpg

Guido Rijnja

Grondlegger van dilemmalogica is Guido Rijnja. Guido werkt als adviseur bij de Rijksvoorlichtingsdienst en adviseert kabinet en ministeries over de te voeren communicatiestrategie. Van corona tot stikstof en van omgevingswet tot het herstel van vertrouwen in de overheid. Hij promoveerde op hoe je als ambtenaar kunt omgaan met weerstand.

Stadhuis Utrecht

Stadhuisbrug 1
3511 KP UTRECHT
Bekijk op Google Maps

Bereikbaarheid
Stadhuis Utrecht is gelegen in de binnenstad. We raden je aan om met het openbaar vervoer te reizen. In de omgeving van het stadhuis zijn weinig parkeerplaatsen. Vanaf station Utrecht Centraal is het circa 10 minuten lopen. Lees meer over de bereikbaarheid van het stadhuis op de bezoekerspagina van Stadhuis Utrecht

Openbaar vervoer
Als je met de bus gaat vanaf station Utrecht Centraal, kies dan voor halte Neude. Plan je reis met het OV op www.9292.

Auto en parkeren
Er zijn weinig parkeerplaatsen in de omgeving van het stadhuis. Lees meer over parkeren op de bezoekerspagina van Stadhuis Utrecht

Prijzen

Leden Regionale Kringen
€ 82,50
Niet-Leden
€ 95,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 67,50
Logeion Young Professionals: 33,75
Niet-leden: € 95,00
Leden Regionale Kringen: € 82,50 (svp bij aanmelding aangeven van welke Regionale Kring je lid bent)

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 9 april 2014.