Logo Zoeken
Workshop Online

Van Quote tot Opiniestuk - Arnold Vonk

maandag 5 juni 2023 van 15:30 uur tot 17:00 uur
Opinie 705x220.jpg

Deze online workshop is een initiatief van Logeion in nauwe samenwerking met ANP en wordt alweer voor de derde keer aangeboden.

Schud je zo een statement of quote uit je mouw als je het nieuws leest? Maar lukt het nog niet om de quote te vertalen naar een opiniestuk? Meld je dan nu aan voor deze workshop! Ga samen met Arnold Vonk (ANP) aan de slag en leer hoe je een statement of quote kunt uitbouwen tot een journalistiek aantrekkelijk opiniestuk.

Theorie en praktijk komen samen in deze interactieve workshop. In enkele stappen zet je een structuur neer waarmee je na het webinar aan de slag kunt - alleen of samen met je collega's en/of team.

Stuur je eigen quote in
Wil je actief meedoen met het webinar, dan kun je vóór 31 mei je quote mailen naar expertsupport@anp.nl ovv Quote Logeion-webinar. Hou daarbij het volgende voor ogen: wat is de actuele kwestie en wat moet er in die kwestie volgens jou of jouw organisatie gebeuren? Arnold zal een aantal van de ingestuurde quotes behandelen.

Over de sprekers

arnold.jpg

Arnold Vonk

Al vijftien jaar in het vak als schrijftrainer van opiniemakers, laat Arnold Vonk experts tegenwoordig aansluiting vinden op het nieuws via het ANP. Arnold was eindredacteur bij de Volkskrant en schreef het boek Effectief Opiniestukken Schrijven, dat in 2014 in de top3 belandde van de communicatieboeken van het jaar. Drie jaar heeft was manager van ANP Expert Support, een podium voor deskundigen, dat los staat van de onafhankelijke ANP-redactie. Nu werkt hij op de afdeling Producties & Advies ANP Business. Arnold studeerde zowel Journalistiek (RuG) als Corporate Communication (RSM).

Prijzen

Niet-Leden
€ 80,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 40,00
Young Logeion: € 20,00
Niet-leden: €80,00

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 28 mei 2023.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer van de voordelen van je lidmaatschap.