Logo Zoeken
Congres Bussum

C-day23

donderdag 22 juni 2023 van 09:00 uur tot 16:30 uur

Locatie

Spant Congrescentrum
dr. Abraham Kuyperlaan 3
1402 SB Bussum
Sprekers visual.jpg

C-day23 op donderdag 22 juni draait helemaal om jou en je vak! Op het grootste eendaagse Europese communicatievakevent in Spant! Bussum zet Logeion jouw denken in beweging en in de hoogste versnelling.

Dit jaar staat C-day in het teken van verandering en innovatie. Het communicatievak moet continu inspelen op alle veranderingen en dat merken we allemaal. Maar in hoeverre ga en kun je mee met alle ontwikkelingen? Hoe zorg jij dat je als communicatieprofessional relevant blijft binnen jouw organisatie en bij je opdrachtgevers?

Bezoek snel www.cday.nl voor het volledige programma en kom erachter wie onze inspirerende keynote sprekers zijn en welke kennissessies plaatsvinden. Eén ding is zeker: het wordt een dag vol actuele kennisimpulsen.

En… natuurlijk is C-day23 weer een ontmoetingsplek waar je veel collega’s live tegenkomt. Verzeker jezelf en collega’s van een plek en bestel nu je ticket(s)!

Spant Congrescentrum

dr. Abraham Kuyperlaan 3
1402 SB BUSSUM
Bekijk op Google Maps

Bereikbaarheid
Een uitgebreide routebeschrijving vind je op de site van Spant.

Openbaar vervoer
Spant is goed bereikbaar met de trein, met het treinstation Bussum Zuid op loopafstand. Plan je reis met het OV op 9292.nl

Parkeren
Rondom Spant is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Informatie over tickets en prijzen vind je op de website van C-day23.