Logo Zoeken
Enter-the-firm Utrecht

Young Logeion: Enter-the-firm Rabobank

donderdag 20 april 2023 van 14:00 uur tot 17:30 uur

Locatie

Rabobank Nederland
Croeselaan 18
3521 CB Utrecht
Young Logeion Enter-the-firm Rabobank.jpg

Hoe de communicatie van Rabobank bijdraagt aan de missie van de bank én hun rol bij maatschappelijke kwesties? Dat kom je te bij deze weten bij deze enter-the-firm op donderdag 20 april.

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Growing a Better World Together. Ze willen bijdragen aan het versnellen van de drie wereldwijde transities van klimaat- en energie, duurzaamheid en een inclusieve samenleving. Dit doet zij met grote en kleine initiatieven, samen met meer dan 2 miljoen leden.

Tijdens deze middag krijg jij als young professional de kans om een kijkje in de keuken te nemen bij de communicatieafdeling van Rabobank. Er wordt een case gepresenteerd van Road to Paris, een belangrijke opgave voor Rabobank. Dit raakt thema’s als: reputatievraagstukken, klimaatcommunicatie en wat te doen als Milieudefensie aan de deur klopt. Vervolgens ga je zelf aan de slag met een case die Rabobank opgezet heeft.

Programma

13.30-14:00         Inloop & welkom

14.00-14:10         Introductie door Lisa Kriek (Rabobank)

14:10-16:00         Presentaties verschillende cases Rabobank

16:00-17:00         Zelf aan de slag met een case

17:00-17:30         Borrel

Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar voor young professionals onder de 30 jaar. Meld je daarom snel aan!

Over de sprekers

Lisa Kriek Rabobank.jpg

Lisa Kriek

Lisa Kriek is Business Manager CCA bij de Rabobank.

Rabobank Nederland

Croeselaan 18
3521 CB UTRECHT
Bekijk op Google Maps

Met openbaar vervoer
Het hoofdkantoor van de Rabobank ligt op loopafstand van Utrecht Centraal. Vanaf Utrecht Centraal Station loopt u richting “Jaarbeursplein”. Nadat u de roltrappen naar beneden hebt genomen, loopt u aan de linkerzijde voorbij het Beatrixgebouw. Op de hoek gaat u linksaf (U bevindt zich nu op de Croeselaan) en loopt alsmaar rechtdoor. Na ongeveer 250 meter ziet u het Rabobankgebouw aan de linkerzijde. De hoofdentree bevindt zich direct aan de straatzijde. Meldt u zich bij binnenkomst a.u.b. bij de ontvangst.

By public transport
The Rabobank headoffice lies within walking distance of Utrecht Central Station. From the station walk  in direction 'Jaarbeursplein'. After taking the escalators (down), pass the Beatrix-building on your left. Turn left at the corner; you are now on the Croeselaan, and continue. After approx. 250 meters you will see the Rabobank-building on your left. The main entrance is situated directly at the streetside. Please register at the receptiondesk.

Met de auto/By car
Klik hier voor de pdf routebeschrijving. Klik hier voor de routebeschrijving via Google Maps. Je kunt betaald parkeren in de omgeving, bijvoorbeeld bij de Jaarbeurs.

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht:
Leden Young Logeion: € 20
Niet-leden young professionals (onder de 30 jaar): € 40

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 12 april 2023.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van dit aanbod.