Logo Zoeken
Webinar Online

Young Logeion 101: Design Thinking – een innovatieve manier van werken

woensdag 1 maart 2023 van 12:30 uur tot 13:30 uur
Header Young Logeion 101 (Design Thinking).png

Wil jij weten hoe je aan de slag gaat met een communicatievraagstuk waarbij je je doelgroep écht centraal stelt? Hoe ga je te werk als je een groter intern of extern draagvlak wil creëren?

In deze sessie ontdek je hoe Design Thinking je daarbij kan helpen. Design Thinking is een op de mens gefocuste methode om problemen op te lossen en innovatieve ideeën te bedenken. Je stapt buiten de kaders van traditionele oplossingstactieken en dan blijkt er vaak veel meer mogelijk te zijn!

Esther Durenkamp is communicatieadviseur bij de Gemeentelijke Ombudsman Rotterdam en deed een groot onderzoek met Design Thinking als methode. In dit Young Logeion 101 uurtje vertelt Esther wat Design Thinking precies is, hoe ze zelf met deze manier van werken aan de slag ging én welke mooie uitkomsten hier uit kwamen.

Over Young Logeion 101
In de Young Logeion 101-sessies brengt een aantal experts je terug naar de basis van belangrijke communicatie-onderwerpen. Opfrissers die iedere jonge communicatieprofessional kan gebruiken – in slechts één uurtje. Kort en krachtig.

Wil je eerdere YL 101 sessies bekijken, bijvoorbeeld over neuromarketing? Ga dan naar de Young Logeion Academy.

Over de sprekers

Sprekerfoto Esther Durenkamp Young Logeion 101 (Design Thinking).jpg

Esther Durenkamp

Esther Durenkamp is communicatieadviseur bij de Gemeentelijke Ombudsman Rotterdam. Ze studeerde af bij de Gemeente Rotterdam aan de hand van Design Thinking met een onderzoek naar gedragsbeïnvloeding door middel van empathisch co-design met verschillende doelgroepen.

Prijzen

Niet-Leden
€ 10,00

Kostenoverzicht:
Young Logeion: € 0,00
Leden: € 0,00
Niet-leden: € 10,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 21 februari 2023. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van dit aanbod.