Logo Zoeken
Vakimpuls Online

Het organiseren van de communicatie

maandag 2 oktober 2023 van 16:00 uur tot 17:00 uur
nieuwe Patrick Dekkers 950x635.jpg

Deze online workshop is een initiatief van Logeion in nauwe samenwerking met HVR group en wordt dit jaar alweer voor de vierde keer aangeboden.

Waar is de afdeling communicatie mee bezig? Waarom moet ik zoveel zelf doen? En kan die club niet toe met minder mensen? Herken je deze vragen? Waarschijnlijk wel. Want in veel organisaties spelen vragen over de (ideale) inrichting van de communicatiefunctie. Communicatieprofessionals mogen dan goed zijn in hun vak, een zorgvuldige verbinding met de verwachtingen in de organisatie en de bijdrage aan de strategische doelen wordt lang niet altijd gemaakt.

Patrick Dekkers, managing partner van HVR Group gaat in dit webinar in op de vraag hoe je communicatie organiseert. Hij laat zien hoe je binnen jouw organisatie het gesprek kunt voeren over de toegevoegde waarde van communicatie. Vragen die daarbij aan de orde komen, zijn: op welke criteria kan ik prioriteren? Hoe maak ik de organisatie communicatiever? Hoe krijg ik voldoende capaciteit? Daarbij gaat hij ook nog kort in op het gehele proces om de communicatie te organiseren. In 2020 en 2022 besteedde Patrick in diverse webinars van Logeion ook aandacht aan dit proces.

Over de sprekers

Patrick Dekkers (front).jpg

Patrick Dekkers

Patrick Dekkers heeft ruim 30 jaar ervaring in het communicatievak. Vervulde functies als lijnmanager en projectmanager in diverse overheidsorganisaties. Is sinds 2012 Managing Partner bij HVR group. Werkt in die rol samen met vele organisaties en komt steeds discussies tegen over de inrichting van de communicatiefunctie. Vindt het een uitdaging deze functie zo in te richten dat én de opdrachtgevers én de Communicatieprofessionals tevreden zijn en met plezier verder kunnen.

Prijzen

Niet-Leden
€ 50,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 25,00
Young Logeion (leden tot 30 jaar): € 12,50
Niet-leden: € 50,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 17 september 2023. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.