Logo Zoeken
Webinar Exclusief voor leden Online

Young Logeion 101 - Data: onderbouwing & inzichten voor al je communicatie

donderdag 14 juli 2022 van 12:30 uur tot 13:30 uur
Young Logeion - Data (Website 950x635px).jpg

Communiceren op een manier die mensen echt in beweging brengt? Daar kunnen data jou bij helpen. Maar hoe selecteer je de juiste databronnen? Welke gevaren liggen op de loer? En hoe zorg je dat je data van de juiste verhalen voorziet? Alma Botic en Thijs Ros van HvdM PR-bureau met maatschappelijke impact,  beantwoorden deze én andere vragen tijdens de crash course data.

In deze online webinar leer je meer over:

  • De kansen én gevaren van data.
  • Hoe je data gebruikt om communicatie kracht bij te zetten.
  • Praktische tips om zelf aan de slag te gaan.

Young Logeion 101

De crashcourse data & communicatie is onderdeel van een reeks online lunchsessies: Young Logeion 101. In Young Logeion 101 brengen een aantal experts je terug naar de basis van een aantal belangrijke communicatie-onderwerpen. Opfrissers die iedere young communicatieprofessional kan gebruiken – in slechts één uurtje. Kort en krachtig.

 

Over de sprekers

Young Logeion - Data (Alma Botic) - website 200x200.jpg

Alma Botic

Alma Botic is junior adviseur bij Hvdm. PR is voor Alma doelgroepen bereiken en raken. “Binnen het communicatievakgebied is het essentieel om de boodschap duidelijk over te brengen. PR zorgt ervoor dat de juiste boodschap via het passende medium bij de specifieke doelgroep aankomt. Het mooiste is om te zien dat dit effect heeft. Als het gedragsverandering teweegbrengt, is het pas echt geslaagd.”
EmmaKemperman.png

Emma Kemperman

Emma Kemperman is PR-Adviseur bij HvdM & Programmamanger bij Young Logeion.
Young Logeion - Data (Thijs Ros) - website 200x200.jpg

Thijs Ros

Thijs Ros is contentspecialist bij HvdM. Ook weet Thijs als geen ander hoe data communicatie onderbouwen. “Een verhaal kan je vertellen met behulp van ervaringsdeskundigen. Maar wist je dat data je ook helpen een verhaal te vertellen? Ze maken wat je vertelt het lezen waard.”

Deze bijeenkomst is exclusief voor leden.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 0,00
Young Logeion: € 0,00

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deze bijeenkomst is gekenmerkt op kerntaak organiseren niveau 4/3. Dit is op basis van het beroepsniveauprofielenmodel (BNP). Het model is richtinggevend voor ontwikkeling, niet normerend. Nieuwsgierig naar jouw BNP, doe hier de scan.