Logo Zoeken
Congres Bussum

C-day22 – Trends!

donderdag 23 juni 2022 van 09:30 uur tot 17:00 uur

Locatie

Spant!
dr. Abraham Kuyperlaan 3
1402 SB Bussum
Toon locatie
C-day22 podium met logo2 1900x1250.jpg

C-day22 op donderdag 23 juni draait helemaal om jou en je vak! Op het grootste Europese communicatie vakevent in Spant! Bussum zet Logeion jouw denken in beweging en in de hoogste versnelling.

C-day22 op donderdag 23 juni draait helemaal om jou en je vak! Op het grootste Europese communicatie vakevent in Spant! Bussum zet Logeion jouw denken in beweging en in de hoogste versnelling.

De nieuwste communicatietrends staan centraal in een veelzijdig ochtendprogramma met filosoof, regisseur, innovator, kunstenaar en veelgevraagd internationaal gastspreker Lucas De Man (New Company Heroes). In zijn bruisende talkshow leveren de volgende bijzondere gasten jou nieuwe ideeën en inzichten:

* Bas van den Dungen (secretaris-generaal Ministerie van Financiën)
* Hettie Politiek (programma-manager democratisering gemeente Amsterdam)
* Thijs Pepping (trend-analist Vint/Sogeti en auteur van Echt Nep)
* Nelleke Barning (vice-president Sustainability & Communications Health, Nutrition & Care DSM)

Daarnaast staan heel veel kennissessies garant voor een dag waarmee je weer een tijd vakinhoudelijk vooruit kan.

Centraal staan de vragen: welke trends en ontwikkelingen zien we in de samenleving, ver weg en dichtbij? Hoe zijn die ontwikkelingen verbonden met communicatietrends? En wat betekenen die trends concreet voor jouw dagelijkse praktijk?

Ontmoet op 23 juni vakgenoten, laat je inhoudelijk uitdagen door de gasten die aanschuiven bij Lucas De Man in het ochtendprogramma. Neem vol enthousiasme deel aan het middagprogramma dat draait om het vertalen van de trends naar jouw eigen werkpraktijk.

En… natuurlijk is C-day22 weer een ontmoetingsplek waar je veel collega’s live tegenkomt. Verzeker jezelf en collega’s van een plek en bestel nu je tickets!

Meer in formatie over tickets en prijzen vind je op de website van C-day22.