Over Jobrotation voor een dag

Jobrotation voor een dag

Ruil deze zomer één dag van baan en leer van elkaar

Deze Jobrotation is alleen voor Logeion-leden en leden Young Logeion. (Let op: de Jobrotation vindt niet plaats op 1 juli; nadat je gekoppeld bent spreek je onderling zelf af op welke data in de zomer je meeloopt)

Wegens succes herhaald! Geef je op voor Jobrotation voor één dag. Dan mag jij deze zomer een dag bij een vakgenoot meelopen en vice versa. Het is een bijzondere kans om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Wie durft het aan? Vooraf weet je niet aan wie je gekoppeld wordt. Laat je verrassen en neem een kijkje in de keuken bij een vakgenoot of iemand uit een totaal andere branche. Geef je snel op, want er is een beperkt aantal plaatsen.

Hoe werkt het?
Door je op te geven maak je je belangstelling kenbaar. Je kunt je aanmelden tot 1 mei 2020, maar vol = vol (maximaal 60 deelnemers). Begin juni hoor je aan wie je gekoppeld bent. Onderling mogen jullie vervolgens zelf afspreken op welke data jullie bij elkaar een dag meelopen. Begin september organiseren we de Terugblik. Alle deelnemers van de Jobrotation worden daarvoor uitgenodigd (tijd en locatie volgen). De Terugblik is het moment om de verhalen van de andere deelnemers te horen. Je bent immers niet de enige die een Jobrotation doet. En het is erg leuk om na afloop ervaringen uit te wisselen. Bovendien nodigen we nog een gastspreker uit. Wie dat is, dat hoor je nog.

Eenzijdige jobrotations?
Heb je geen baan, ben je zzp’er of werk je interim en wil je toch meedoen? Helaas, we hebben gemerkt dat het matchen dan net even te complex wordt. Je kunt dan helaas niet deelnemen aan deze activiteit.

De Jobrotation wordt georganiseerd door Logeion in samenwerking met Ernestien Honning.

Aanmelden

Geen publieke kaarten beschikbaar. Mogelijk zijn er nog kaarten beschikbaar als u bent ingelogd.

Ja, ik wil inloggen

Prijzen

Deze Jobrotation is alleen voor Logeion-leden en leden Young Logeion. De kosten zijn voor de inspiratieborrel na afloop in september 2020, de datum van deze borrel wordt nog bekend gemaakt.

Let op: de Logeion-waardebon is niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: 37,50
Young Logeion: € 18,75

Prijzen zijn exclusief btw.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen