Over Nationaal congres Communicatie & Gedrag

Nationaal congres Communicatie & Gedrag

Georganiseerd door Logeion & Behavior Change Academy. Met keynotes van prof. dr. Ap Dijksterhuis en prof. dr. Moniek Buijzen. En bijdragen van o.a. Gert Slob, Harry Louwenaar, Job Leene, Nick van Gaalen, Kevin de Goede, Timon Hoitink en Young Logeion.

Als je veranderingen wilt realiseren heb je fundamentele kennis nodig van gedrag. En fundamentele kennis van communicatie!

Op 6 oktober organiseren Logeion en Behavior Change Academy in Beeld & Geluid Den Haag de eerste editie van het Nationaal congres Communicatie & Gedrag, een congres op het snijvlak van gedragswetenschap en communicatiepraktijk. We laten met veel theorie én praktijkvoorbeelden de kracht zien van de verbintenis tussen deze disciplines. En we gaan in verschillende subsessies – waar Young Logeion en Behavior Change Talents een belangrijke rol hebben -  met elkaar op zoek naar nieuwe toepassingen en kansen om de verschillende vakgebieden nog sterker met elkaar te verbinden.

Het realiseren van een verandering is altijd een complexe opgave. Of het nu gaat om nieuwe manieren van werken introduceren of om gedragsveranderingen die te maken hebben met onderwerpen als orgaandonatie, energietransitie of gezonder eten. Als communicatieprofessional of veranderdeskundige zal je mensen op de juiste manier in beweging willen krijgen. Waarom doen mensen (onbewust) wat ze doen? Waarom zouden mensen het anders (moeten) doen? Waar liggen drijfveren van verschillende doelgroepen? Hoe onderzoek je dat en hoe sluit je daarbij aan vanuit communicatie? We bieden op 6 oktober volop kennis en aanknopingspunten om de impact van communicatie bij transities te vergroten.

Benieuwd naar nieuwe inzichten uit de gedragswetenschappen? En hoe je daar als communicatieprofessional of gedragsveranderaar je voordeel mee kan doen? Blok dan 6 oktober in de agenda!

Georganiseerd door:

BCA logo.jpg            CSC logo.jpgAanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 245,00
Community BCA € 135,00

Let op: voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: 135,00 
Young Logeion: € 62,50
Young Logeion middag workshop:
€ 32,50
Niet-leden: € 245,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 28 september 2020.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen