Over C-day21

C-day21

Het nationaal vakcongres voor communicatieprofessionals

Als gevolg van alle Corona-gerelateerde maatregelen die van kracht zijn en wellicht ook de komende maanden nog, hebben we besloten om in 2020 geen fysieke editie van C-day te organiseren. Ondanks de voorbereidingen door de congrescommissie van C-day en onze partners, vinden we het niet verstandig en realistisch om het nationaal vakcongres op dinsdag 16 juni 2020 te laten plaatsvinden. Cday-21 is vastgelegd en vindt plaats op donderdag 24 juni 2021 in het NBC in Nieuwegein. We hopen je volgend jaar te treffen en dan maken we er een spetterende editie van.

Op 24 juni 2021 organiseert Logeion C-day: het grootste event voor communicatieprofessionals. C-day21 bereidt jou als professional voor op de dag van morgen. Het geeft je nieuwe inzichten, inspiratie en daagt je uit om samen met andere vakgenoten jezelf te blijven ontwikkelen en het communicatievak (nog) sterker te maken. Van het vak, voor het vak.

Future Forward: ben jij toekomst bestendig? Welke technologische ontwikkelingen gaan ons vak beïnvloeden? Welke dilemma's komen wij tegen in ons dagelijks werk? Ken je het krachtenveld voldoende waar binnen jij moet opereren? En hoe zorg jij dat je als communicatieadviseur relevant blijft binnen jouw organisatie en bij jouw opdrachtgevers?

Ontdek het tijdens C-day21, waar meer dan 800 professionals samenkomen, nationale en internationale topsprekers het podium betreden, praktijk wetenschap ontmoet, waar je netwerkt en inspiratie opdoet, waar je de rest van het jaar de vruchten van plukt. Staat 24 juni 2021 al geblokt in jouw agenda?!

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Meer informatie over de tickets en prijzen vind je op: 

www.cday.nl

Deel met anderen