Over UITGESTELD: Dagvoorzitter in één dag (wegens succes herhaald)

UITGESTELD: Dagvoorzitter in één dag (wegens succes herhaald)

Modereren kun je zelf

Let op: vanwege de scherpere corona-adviezen zal deze bijeenkomst niet fysiek plaatsvinden. Als je je al had ingeschreven dan ontvang je binnenkort meer informatie van ons over je deelname.

Wegens succes herhaald!

Soms huur je een dagvoorzitter in omdat de investering opweegt tegen wat het oplevert. En net zo vaak besluit je als communicatieprofessional het proces zelf te modereren. Om de benodigde vaardigheden daarvoor nét even beter onder de knie te krijgen, organiseert Logeion in samenwerking met Dagvoorzitter.nl de workshop ‘Dagvoorzitter in één dag’. 


Communicatieprofessionals zijn prima in staat een interview af te nemen, maar onderschatten vaak de specifieke vaardigheden die nodig zijn om tijdens bijvoorbeeld een congres een vraaggesprek te leiden. Welke interviewtechnieken kan je als moderator in welke situatie nu het beste inzetten? Daarnaast bestaan er verschillende manieren van interviewen: welke vorm past het beste bij de bijeenkomst die jij modereert?

Steeds meer bijeenkomsten worden opgebouwd rond interactie met de zaal. Deelnemers gaan in gesprek met de spreker of gaan met elkaar in debat. Hoe breng je de interactie in de zaal op gang? Op welke manier ben jij als moderator in staat om de zaal te voeden? 

Wat leer je tijdens deze workshop?
In deze workshop leer je van professioneel dagvoorzitter én trainer Jan-Jaap In der Maur de basis van het modereren en passeren de belangrijkste vaardigheden van een gespreksleider de revue. In der Maur vertelt wat nu wel en niet jouw rol is als moderator en je krijgt tips en trucs aangereikt waar je in de dagelijkse praktijk gelijk mee aan de slag kan. We staan kort stil bij het modereren van online en hybride bijeenkomsten.

Ook komen interviewtechnieken en de verschillende vormen van interviewen aan bod en ga je aan de slag met modereervaardigheden. Je krijgt hierdoor de kans om de opgedane kennis direct in te zetten en je eigen leereffect te vergroten. Na afloop krijg je een map met relevante artikelen en praktische tips mee naar huis.

Voor wie is deze workshop bedoeld?
Deze workshop is bedoeld voor communicatieprofessionals die het interviewen en modereren willen leren of nóg beter onder de knie willen krijgen. Je hoeft niet eerder gemodereerd te hebben.

Aanmelden

Geen kaarten beschikbaar. Wil je op de reservelijst worden gezet?

Ja, zet mij op de reservelijst

Prijzen

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden:  57,50
Young Logeion: € 28,75
Niet-leden: € 115,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 1 december 2020.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.