Over Young Logeion: Profileren met podcasts

Young Logeion: Profileren met podcasts

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Young Logeion en staat ook open voor Logeion-leden en niet-leden.

Podcasts zijn booming. Je kunt ze op talloze platforms beluisteren, ze zijn er in ieder genre en over elk denkbaar onderwerp. In een paar jaar tijd zijn er inmiddels meer dan 29 miljoen podcasts geproduceerd. Dat is nogal wat. Het is dan ook niet vreemd dat op menig communicatieafdeling wordt geroepen ‘dat we eens wat met podcasts zouden moeten doen’. Interessant, maar waar begin je?

Tijdens deze Vakimpuls ontdek je de kracht van podcasts. Koos Tervooren en Frank Kromer, beiden oud-journalist van BNR Nieuwsradio, maken met hun bedrijf Microphone Media podcasts op het snijvlak van marketing, kennisdeling en journalistiek. Zo maakten zij bijvoorbeeld Geen Commentaar in samenwerking met Adformatie, een podcastserie over crisiscommunicatie. Ze nemen ons mee in de oprichting van hun bedrijf en delen de geheimen die verstopt liggen onder de plopkap. Waar begin je als je een goede podcast wilt maken? Hoe gebruik je je stem op de juiste manier? Koos en Frank onthullen tijdens deze Vakimpuls hun werkwijze. Zodat je daarna jezelf, je afdeling of je organisatie, kunt profileren met een treffende podcast.

Over Microphone Media
Microphone Media ontvangt lovende recensies, bijvoorbeeld in Trouw over Geen Commentaar, een podcastserie over crisiscommunicatie. In 2019 won Microphone Media met De Oversteek een Dutch Podcast Award in de categorie Zakelijk. Onder de klanten van Micophone Media zijn bol.com, Google, EY, Arbo Unie en NN.

Aanmelden

Geen kaarten beschikbaar. Wil je op de reservelijst worden gezet?

Ja, zet mij op de reservelijst

Prijzen

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon geldig. 

Kostenoverzicht
:
Young Logeion: € 21,25
Niet-leden young professionals (onder de 30 jaar): € 42,50
Leden Logeion: € 42,50
Niet-leden: € 85,00
Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 2 december 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen