Over Doelgericht ontwerpen van effectieve bijeenkomsten (wegens succes herhaald)

Doelgericht ontwerpen van effectieve bijeenkomsten (wegens succes herhaald)

Live communicatie: hoe zet je het in? Wat levert het op? Als communicatieprofessional of -afdeling krijg je regelmatig de opdracht om een inspirerende bijeenkomst te organiseren. Events zijn een tijdrovend en kostbaar communicatiemiddel en vragen veel kennis en inlevingsvermogen van jou als communicatie-expert. Nicoline van Straten, live communicatiestrateeg en directeur van Livehouse, neemt je tijdens deze praktische workshop mee in de zoektocht naar het hoogst haalbare rendement.

Welke vorm past het best bij welke doelstelling? Hoe betrek je je doelgroep voorafgaand aan en tijdens de bijeenkomst? Hoe zorg je dat je communicatiedoelstellingen worden behaald én behouden? Welke creatieve aanvliegroutes zijn nodig voor een succesvolle bijeenkomst? Hoe realiseer je veel impact met een beperkt budget?

Nicoline van Straten geeft in deze workshop veel voorbeelden en tips & tricks voor het succesvol organiseren van events. Daarbij legt ze accenten op:
- het formuleren van een heldere boodschap;
- actief participerende gasten/deelnemers;
- een blijvend resultaat.

Aanmelden

Geen tickets beschikbaar. Wil je op de reservelijst worden gezet?

Ja, zet mij op de reservelijst

Prijzen

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: 75,00 
Young Logeion: € 37,50
Niet-leden: € 150,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 17 november 2021.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.