Over Hoe begin je een effectieve change & communicatieaanpak?

Hoe begin je een effectieve change & communicatieaanpak?

Dit webinar is een bijzondere samenwerking van Company Webcast, Involve en Logeion.

De modellen en theorieën voor communicatie bij verandering buitelen over elkaar heen. Trainingen zijn niet aan te slepen en communicatiemensen realiseren zich dat hier zowel een kans als een uitdaging ligt. Maar waar begin je? En hoe draag je vanuit communicatie daaraan bij? Involve maakt het in deze 60 minuten simpel en komt tot de kern van verandering. Geïnspireerd door de dagelijkse praktijk en inzichten uit de veranderliteratuur. We kijken vanuit het perspectief van mensen die met verandering te maken krijgen en vanuit het perspectief van de veranderaar. We geven je praktische en logische stappen mee als kapstok bij je volgende (of huidige) verandering.  

Wat neem je mee na afloop van dit webinar: 

  • Een heldere en eenvoudige manier van kijken naar veranderingen
  • Praktische stappen over hoe je aan verandering & communicatie kunt beginnen
  • Handige vragen om tot de kern te komen, om van daaruit te handelen
  • Concrete tools die je kunt toepassen
  • Praktische stappen tijdens een veranderproces 

Dit webinar is interessant voor iedereen in een organisatie die met change te maken heeft, zoals programma managers, project managers, HR professionals en communicatieprofessionals.

Sprekers zijn senior communicatie manager Ellen van den Haak, die jarenlange ervaring heeft in communicatie en zeer diverse organisaties van binnen en buiten kent. Senior adviseur Bas van Glabbeek werkte en werkt aan diverse impactvolle veranderingstrajecten en weet daarom als geen ander hoe communicatie en change in de praktijk samengaan. Onze host is Sjanet Bonte, die als senior adviseur vaak werkt in grote veranderprojecten. 

Kun je niet op dit tijdstip? Meld je dan toch aan. Je kunt het webinar dan op een later tijdstip bekijken.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelname is Gratis

Deelname aan dit webinar is gratis.

Deel met anderen