Over Enter-the-firm: Hulphond Nederland

Enter-the-firm: Hulphond Nederland

De kracht van stakeholders tijdens campagnes

Hulphond Nederland helpt door de inzet van haar hulphonden 1.000 mensen per jaar met een geestelijke- of fysieke zorgvraag. Hulphond Nederland was tien jaar geleden echter op een haar na failliet. Gelukkig werd het faillissement afgewend en inmiddels verbinden grote bedrijven hun naam aan dit goede doel, steunen veertigduizend donateurs de organisatie en besteden steeds meer media aandacht aan de bijzondere verhalen van Hulphond Nederland. Het geheim achter het weer tot leven brengen van de organisatie bleek een succesvolle inzet van communicatie: communicatiekracht, gedeelde waarden in een organisatie, slimme partnerships, de kunst van verhalen vertellen en persoonlijke communicatie als wapen. Benieuwd hoe je een dergelijke campagne vorm geeft? Kom dan naar deze Enter-the-firm.

Onder leiding van Rudolph Strickwold (Communicatieman van het jaar 2018) werd de organisatie binnen een jaar nieuw leven ingeblazen. De door hem in 2017 bedachte campagne SUPERTEAMS droeg bij aan het meest succesvolle jaar voor Hulphond Nederland sinds haar bestaan. De kern van dit succes is een sterk communicatiebeleid naar een brede groep van stakeholders, waaronder mensen met een fysieke- of geestelijke beperking, donateurs, zakelijke partners, vrijwilligers, gemeenten, overheid, artsen, zorginstellingen, universiteiten en landelijke media. Met doelgerichte communicatie wist Rudolph deze stakeholders aan de stichting te verbinden en daarmee een stabiele en succesvolle organisatie neer te zetten.

Tijdens deze Enter-the-firm neem je een kijk achter de schermen van dit opleidingscentrum voor hulphonden en krijg je meer te weten over de kracht van stakeholders tijdens campagnes.

Deze bijeenkomst was gepland voor 30 januari 2019 maar werd afgelast wegens het slechte weer. De bijeenkomst is verplaatst naar deze datum, ben je erbij? 

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 79,00

Kostenoverzicht:
Leden:  39,50
Young Logeion: € 19,75
Niet-leden: € 79,00

De Logeion-waardebon is geldig voor deze bijeenkomst. 

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 11 maart 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen