Over Young Logeion: Enter-the-firm bij VanMoof

Young Logeion: Enter-the-firm bij VanMoof

Bezoek het wereldberoemde Nederlandse bedrijf achter de revolutionaire rijwielen

VanMoof is in 2009 opgericht door twee Nederlandse broers. Hun doel? Het creëren van de perfecte stadsfiets. Hiermee willen ze de Hollandse fietscultuur wereldwijd laten doorbreken. De fiets is immers het meest duurzame vervoermiddel in een moderne stad. Om hun missie te bereiken vond VanMoof - zoals ze dat zelf zeggen - de fiets opnieuw uit. Ze innoveerden de verlichting, sloten, de verkoop én integreerden smart technology in de fietsen. De fietsen van VanMoof bieden bovendien een oplossing voor één van de grootste fiets-barrières: diefstal.

Iedere VanMoof-fiets bevat namelijk standaard alarms en anti-diefstal tracking. Daarmee is VanMoof het eerste fietsenmerk met ‘peace-of-mind’ garantie. Het merk heeft bovendien een speciaal recovery team - de bike hunters - aangesteld. Indien een fiets toch wordt gestolen, krijgen de bike hunters twee weken de tijd om de fiets terug te halen. Als de fiets niet binnen de gestelde tijd is teruggevonden, wordt de fiets door VanMoof vervangen.

Benieuwd hoe de bike hunter-case precies in elkaar zit en wil je meer horen over de succesvolle communicatie van een hard groeiend bedrijf? Karlijn Marchildon, Global Head of Communications & PR, vertelt je er op 24 januari graag meer over. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor young professionals, dus meld je snel aan! Geef via het opmerkingenveld aan welke associatie jij hebt met fietsen, want deze middag gaan ook wij meedenken over hoe we nóg meer mensen aan het fietsen krijgen.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Young professionals Gratis

Kostenoverzicht:
Young professionals mogen gratis deelnemen.

Deel met anderen