Over De Logeion-nieuwjaarsborrel 2019

De Logeion-nieuwjaarsborrel 2019

Van nieuw initiatief naar traditie

Vorig jaar een eerste editie, dit jaar zetten we dit initiatief om naar een traditie en nodigen we alle Logeion-leden weer van harte uit voor de Logeion-nieuwjaarsborrel! Een moment om met elkaar het glas te heffen op Logeion, maar ook op elkaars plannen voor 2019.

De Logeion-nieuwjaarsborrel vindt opnieuw plaats in het COMM in Den Haag. Onze voorzitter Wieneke Buurman zal haar wensen voor het vak en de vereniging toelichten, waarna spreker en flirtcoach Saskia Paulissen ons alles vertelt over ‘Seksen op de werkvloer’. Wat is het verschil tussen het mannelijke en vrouwelijke brein? Hoe ontstaan die verschillen en hoe zet je ze slim in voor een nog beter bedrijfsresultaat? Saskia geeft ons de antwoorden, en dit doet ze met veel humor.

Kortom, een leuke middag waarin je proost op 2019 met vakgenoten. De borrel is alleen voor Logeion-leden, toegang is gratis (incl. hapjes en 2 drankjes). Let op: er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus vol is helaas vol in dit geval… Zorg dat je erbij bent: log in om je aan te melden!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:

Deelname is gratis en alleen voor Logeion-leden.

Log in om jezelf aan te melden. 
Er is maar ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus wees er snel bij!

Deel met anderen