Over Enter-the firm - The Oval Office en Zcene Moving Media

Enter-the firm - The Oval Office en Zcene Moving Media

Over het toepassen van creativiteit en de kracht van herinneringen


Als communicatieprofessional ken je meer instrumenten en tactieken dan ooit tevoren om je doelgroep te bereiken. Maar heeft je aanpak altijd impact, blijft je communicatie onvergetelijk? Kom uit je comfortzone en ontdek tijdens deze dubbele Enter-the-firm hoe Zcene Moving Media en The Oval Office communicatie met lef en met effect maken. Van strategie, naar concept tot de uiteindelijke beleving. Je gaat naar huis met inspiratie om je boodschap tot leven te brengen en echt contact te maken met je doelgroep.

Deze Enter-the-firm kent een dynamische vorm. Tijdens het Experience deel word je meegenomen naar diverse ruimtes op de locatie waar informatie, beleving, discussie en inspiratie voorhanden is. Van ontvangst tot backstage; om je zo te laten ervaren dat ook een kleine bijeenkomst heel anders aangepakt kan worden.

Tijdens deze Enter-the-firm leer je:

  • Het belang van reminiscentie (ophalen positieve herinneringen) en hoe dat werkt in je hersenen en wat dat betekent voor je gevoel voor een merk.
  • Hoe je een verhaal omzet in een creatief concept.
  • Mechanismen om communicatie onvergetelijk te maken: humor, shock, verrassing, angst… en hoe dat toe te passen (voorbeelden uit live communicatie en bewegend beeld).
  • Praktijkcases met toepassingen.
  • Interactie over de behoefte aan creatieve en vernieuwende communicatie de barrières om het toe te passen en het belang van goede verhalen

Wil jij weten hoe je jouw creativiteit kan gebruiken om onvergetelijke communicatie te creëren? Kom dan naar deze dubbele Enter-the-firm. 

Deze Enter-the-firm is interessant voor deelnemers die adviseren over communicatiestrategie en tactieken en voor hen die deze tot leven brengen.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 79,00

Kostenoverzicht:
Leden:  39,50
Young Logeion: € 19,75
Niet-leden: € 79,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 28 januari 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen