Over Hét nationale praktijkcongres voor publieke communicatie

Hét nationale praktijkcongres voor publieke communicatie

De vernieuwde Galjaarddag waarin de praktijk centraal staat

Inclusief het boek ‘Communicatieverhalen 2017’ van Arjen P van Leeuwen en Miranda Mulder (t.w.v. €21,95). 

Kennis maak je samen. In de praktijk. Wat speelt er in de publieke communicatie? Waar zijn de collega-koplopers in ons vak mee bezig? Ontdek het op de Galjaarddag: hét nationale praktijkcongres voor publieke communicatie. Deze middag leer je van experts en communicatiecollega’s, die net als jij dagelijks bezig zijn met het realiseren van mooie initiatieven. We bieden het podium aan de koplopers in de publieke communicatie, een internationale gast en boegbeelden uit ons vak. En uiteraard reiken we de Galjaardprijs 2018 uit; dé prijs voor het beste communicatie-initiatief in de publiek sector.

Wie zijn onze gasten?
Wat kunnen we leren van de Brexit, waar complexiteit en chaos hand in hand gaan? Welke invloed heeft communicatie in het bouwen aan vertrouwen? Wat kunnen we hiervan leren bij lokale communicatievraagstukken? Alex Aiken, directeur van de communicatieafdeling van de Britse regering, vertelt ons over zijn ervaringen, de gekozen strategieën en communicatieaanpak.

Vervolgens gaan we in gesprek met niemand minder dan Jacques Wallage en Lot van Hooijdonk, wethouder van Utrecht en in 2016 én 2017 uitgeroepen tot beste jonge bestuurder, over het winnen van vertrouwen, het bewaken van de communicatie en het verschil maken. Want hoe pak je dit het beste aan? Inge Wallage, directeur van de EACD (European Association of Communication Directors) en eigenaar van het bureau The Butterfly Effect – Strategies for Transformations, leidt als dagvoorzitter het gesprek met de sprekers en het publiek. 

Communicatieparels
Daarna gaan we de diepte in tijdens drie rondes waarin jij kiest uit vijf communicatieparels: de finalisten voor de Galjaardprijs 2018. Van welke van de vijf projecten wil jij meer weten en leren? De finalisten vertellen je over hun aanpak en strategie. Wat maakt hun aanpak vernieuwend en succesvol? Inspiratie gegarandeerd! Daarnaast kun je een sessie volgen van een van onze partners, waarin de praktijk centraal staat. Zij brengen een topcase naar het congres en geven je nieuwe inzichten, waar je in je dagelijkse werk meteen mee aan de slag kunt.

Kortom, een middag waarin de volledige breedte van het publieke communicatievak aan bod komt en je leert van én door de praktijk. Met als klap op de vuurpijl: de uitreiking van de Galjaardprijs 2018. Blok 1 november in je agenda en tot ziens op de Galjaarddag 2018: hét nationale praktijk congres voor publieke communicatie!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Leden: € 115,00
Young Logeion: € 57,50
Niet-leden: € 195,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 24 oktober 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen