Over Enter-the-firm Customer Revolution: Klantgericht werken met profielen en persona’s

Enter-the-firm Customer Revolution: Klantgericht werken met profielen en persona’s

Hoe benut je het goede van hokjesdenken?

Inclusief het boek van Boudewijn Bugter en Natanja de Bruin "Werken met profielen en persona’s. Het goede van hokjesdenken" !

Tijdens deze bijeenkomst leer je hoe profielen en persona’s in jouw organisatie het meeste waarde toevoegen. Profielen en persona’s brengen abstracte klantdata tot leven waardoor organisaties hun doelgroep beter kunnen (h)erkennen. Vanuit dat begrip ontstaan beweging en energie die op hun beurt zorgen voor blijvende verandering. Benieuwd hoe je met persona’s en profielen voor verbetering en vernieuwing kan zorgen? Kom dan naar deze Enter-the-Firm.

Gevuld met theorie uit hun boek ‘Werken met profielen en persona’s. Het goede van hokjesdenken’ nemen Boudewijn Bugter en Natanja de Bruin van Customer Revolution je mee in hun dagelijkse praktijk. Met korte oefeningen laten ze je proeven aan verschillende methodes en technieken. Zo krijg je praktische handvatten voor het ontwerpen en onderbouwen van profielen en persona’s.

Daarnaast krijg je tips en ideeën voor implementatie én het dagelijkse gebruik. Ook zal de praktijkcase ‘Rotterdammers gerichter en persoonlijker begeleiden naar werk’ belicht worden. Gemeente Rotterdam biedt de ruim 37.000 mensen met een bijstandsuitkering ondersteuning bij het zoeken naar werk of een tegenprestatie. Boudewijn en Natanja lichten toe hoe klantprofielen casemanagers handvatten geven om deze mensen op maat te begeleiden. Ze gaan dieper in op de achterliggende doelen, de methode die Rotterdam hanteert en laten de eerste resultaten zien.

Wil je leren hoe je het goede van hokjesdenken in jouw organisatie kunt benutten? Schrijf je dan snel in voor deze Enter-the-firm en ga naar huis met handvatten waarmee je gelijk aan de slag kunt.

 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 110,00

Kostenoverzicht:
Leden:  55,00
Young Logeion: € 27,50
Niet-leden: € 110,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 30 oktober 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen