Over Lobbyen doe je zo! (na 10 jaar succes, volledig vernieuwd)

Lobbyen doe je zo! (na 10 jaar succes, volledig vernieuwd)

Een interactieve middag die je laat ervaren hoe lobbyen in Den Haag in elkaar steekt

Inclusief diner na afloop.

Lobbyen blijkt nog steeds voor menig communicatiespecialist een gesloten discipline te zijn en omgeven door schimmigheid en achterkamertjes. Voor ons is de beste lobby een transparante lobby en ben je zelf je beste lobbyist. Tijdens deze basis Lobbycursus, bedoeld voor communicatiespecialisten die tijdens hun werkzaamheden te maken krijgen met beïnvloeding en het behartigen van belangen van hun organisaties, krijg je inzicht in de Haagse mores en dynamiek. Ook bieden we openheid van zaken over hoe een lobbyplan in elkaar steekt. Heel praktisch en concreet krijg je onder meer een stappenplan waarmee je direct aan de slag kunt.

Deze cursus wordt georganiseerd door de Logeion-vakgroep Public Affairs. De vakgroep wil een brede groep communicatieprofessionals de mogelijkheid bieden zijn of haar basale kennis op dit vlak te vergroten door middel van kennisuitwisseling tussen communicatieprofessionals en gespecialiseerde Public Affairs-vakgenoten.

Cursusleiders: Patrick Koimans (Public Affairs manager bij ABP, het grootste pensioenfonds van Nederland) en Arthur van Buitenen (Externe Relaties & Corporate Affairs IDLO, International Development Law Organization in Den Haag).

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 165,00

Kostenoverzicht:
Leden:  95,00
Young Logeion: € 47,50
Niet-leden: € 165,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 4 november 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen