Sprekers bij Meet the future: pr.co en de digitale newsroom

Meet the future: pr.co en de digitale newsroom

Over de sprekers

 1. Mieke De Buysere

  Mieke De Buysere

  Mieke De Buysere is afdelingshoofd externe communicatie bij Stad Gent. In deze rol is zij verantwoordelijk voor het vertellen van verhalen van en over de stad Gent. Deze verhalen bereiken het publiek door sociale media, info avonden, een stads magazine en via een online newsroom. Daarmee is de stad Gent één van de voorbeelden van een succesvol (online) communicatie beleid. Mieke bekleedde hiervoor verschillende functies op diverse themas binnen Stad Gent waardoor zij grondige kennis opdeed hoe de gemeente functioneert en zij bovendien een sterk netwerk opbouwde.
 2. Stefan Fountain

  Stefan Fountain

  Stefan is CEO van pr.co en hij richt zich sinds 2015 voornamelijk op communicatie en pr-afdelingen. De software die pr.co zelf ontwikkelt, faciliteert het proces van bedrijfsverhalen vertellen én publiceren. In de tijd van fake news, internet trollen en ‘alternatieve feiten’ is een transparant en gewoon goed verhaal de beste stem van het bedrijf. Daarvóór richtte hij in 2001 eight media - multimedia / communicatie bureau op, en in 2007 Soocial.com, - sociaal internet addressboek, dat hij aan het Franse Viadeo. Maar ondanks zijn steengoede communicatie software, is hij onbetwist het best in levende lijve. Stefan is een echte ‘digital native’ en hij is een expert op vele technologische ontwikkelingen. Hij kan dit ook vertalen naar oplossingen die daadwerkelijk toegevoegde waarde bieden en het leven een stukje prettiger en productiever maakt.
 3. Søren Lund Nielsen

  Søren Lund Nielsen

  Søren is de PR- en communicatiecoördinator van WeTransfer. Met een achtergrond in de journalistiek werkte hij eerder voor de Deense krant JydskeVestkysten als journalist voordat hij overstapte naar een freelance functie voor zowel Deense als internationale verkooppunten. In 2016 verhuisde hij naar Amsterdam om een master in de internationale journalistiek te volgen, waarna hij in september 2017 lid werd van het WeTransfer-team. In zijn huidige functie zorgt Søren voor alles wat met de pers te maken heeft en het leiden en uitvoeren van de PR-strategie van het bedrijf. Hierin ligt een primaire focus op WeTransfer's creative projecten met artiesten zoals Björk, Ryan McGinley, Ami Vitale, Kurt Vile en Courtney Barnett. Als onderdeel van een klein team verdeeld tussen Amsterdam en Los Angeles, werkt Søren om WeTransfer te introduceren bij nieuwe mensen, terwijl ze tegelijkertijd vertrouwen opbouwen bij de huidige 42 miljoen maandelijkse actieve gebruikers.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 79,00

Kostenoverzicht:
Leden:  39,50
Young Logeion: € 19,75
Niet-leden: € 79,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 12 september 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.