Over What's going on in Digital? Over content & video

What's going on in Digital? Over content & video

Hoe maak je unieke content en professionele video's met je smartphone?

Digitale communicatie krijgt een prominentere plek in de Logeion-programmering. Samen met Frankwatching hebben we onze krachten gebundeld en 'What’s going on in Digital' ontwikkeld. Acht online thema's passeren de revue in vier compacte kennissessies, in het huis van Frankwatching. Deze sessie op donderdag 13 september staat in het teken van content en video. 

Content, contentplanning, contentmarketing; het zijn alle drie vaste begrippen geworden in ons vak. Maar hoe maak je het? En hoe zorg je dat je onderscheidend, maar ook relevant bent? Er zijn organisaties die uitblinken in het produceren van inwisselbare content. Cor Hospes (Merkjournalisten) bespreekt een aantal voorbeelden en leert je op basis van drie heel envoudige principes hoe je van 'content-shit' een hit maakt. En wat je als contentmaker en marketeer kunt opsteken van de Franse popband Indochine, filmregisseur Alfred Hitchcock en de Amerikaanse journaliste Nellie Bly. 

Content is er in veel verschillende vormen, zo ook in video. Dankzij de smartphone kan iedereen tegenwoordig filmpjes maken. Maar het is een kunst om met diezelfde telefoon een professioneel ogende video te maken, zodat je het ook zakelijk in kunt zetten. Pelpina Trip is specialist in social video en geeft je tijdens het tweede deel van de sessie een aantal praktische tips & tricks voor het maken van effectieve, relevante video's voor je organisatie. En dit dus met je smartphone!

Na deze inspirerende kennissessie is er genoeg tijd om met elkaar na te praten en te borrelen. Wil jij tips over hoe je relevante, inwisselbare content maakt voor je organisatie? Laat je dan inspireren tijdens deze avondbijeenkomst bij Frankwatching!


Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 79,00

Kostenoverzicht:
Leden:  75,00
Young Logeion: € 37,50
Niet-leden: € 115,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 5 september 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen