Over Enter-the-firm bij Brandweer Doetinchem

Enter-the-firm bij Brandweer Doetinchem

Interne communicatie tussen professionals en vrijwilligers

De brandweer en vrijwillige brandweerlieden: een communicatieve uitdaging. Hoe zie jij dat? De Logeion-vakgroep interne communicatie nodigt je uit om te komen kijken bij de brandweer in Doetinchem. 

Er zijn van die organisaties waarvan je hoopt ze nooit nodig te hebben. De brandweer is hiervan een goed voorbeeld. Veel mensen weten weinig over deze organisatie, maar verwachten wel dat wanneer er brand uitbreekt, de brandweer er binnen een paar minuten staat om je te helpen. Wat is ervoor nodig om dit te realiseren?

Wist je dat de meerderheid van de brandweerlieden vrijwilliger is? Dit betekent dat ze naast hun reguliere baan bereid zijn om als de pieper gaat, alles uit hun handen te laten vallen om zo snel mogelijk naar de brandweerkazerne te gaan om mensen te gaan helpen. Wat is ervoor nodig om deze vrijwillige professionals te bereiken en wat betekent dit voor de interne communicatie?

Tijdens het bezoek aan de kazerne in Doetinchem krijg je een indruk van het belangrijke werk van de brandweer en gaan we samen aan de slag met een aantal communicatiethema’s dat bij de brandweer speelt. Hoe stem je de communicatieboodschap af met 25 verschillende Veiligheidsregio’s in Nederland, met ieder hun eigen communicatieprofessionals? En hoe communiceer je met – zoals in Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland – 22 gemeenten, 56 brandweerposten, 1.500 vrijwilligere brandweerlieden, 60 beroepsbrandweerlieden en 250 reguliere werknemers?

Uitdagingen waar we graag met jullie over in gesprek zijn tijdens deze Enter-the-firm bij de brandweer. Meld je snel aan, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 79,00

Kostenoverzicht:
Leden:  39,50
Young Logeion: € 19,75
Niet-leden: € 79,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 11 april 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen