Over Young Logeion: de beste versie van jezelf

Young Logeion: de beste versie van jezelf

Workshops Personal branding & Van operationeel naar strategisch

Marcel Baas, reputatiebouwer en directeur van Future Communication, trapt af met een workshop over personal branding. Een sterk personal brand is een ‘original’, een ‘one and only’. Waarom doe je wat je doet? Wanneer ben je op je best? Wat maakt je bijzonder? Hoe wil je worden gezien door anderen? Aan de hand van deze en veel meer prikkelende vragen geef jij jouw unieke brand vorm. Want jouw eigen merk, dat ben jij!

Vervolgens zal Wil Michels, docent en auteur op het gebied van creatieve communicatie, een workshop geven over het thema ‘Van operationeel naar strategisch’.  Je ambitie is strategisch aan de slag te gaan. Maar als je naar het werk van de meeste jonge communicatieprofessionals kijkt, zie je dat ze vooral uitvoerend bezig zijn. Veel jonge communicatieprofessionals willen de stap naar strategisch wel maken, maar weten niet altijd hoe. Tijdens deze workshop brengt Wil jou verder van (puur) operationeel naar (ook) strategisch. Aan de hand van een aantal opdrachten krijg je meer grip op je werk. En kun je je beter profileren als strategisch adviseur.

Een eerste indruk is cruciaal, zeker op werk. Tijdens de pauze en de borrel zal visual researcher Fenna Wenselaar je dan ook verrassen met een ‘Eerste indruk to go’. Vanachter haar loket schrijft Fenna op wat ze ziet en denkt als ze jou ziet. Daarna mag jij zeggen wat wel en niet aan haar indruk klopt. Op een speelse manier kom je erachter hoe je overkomt bij andere mensen. En dat dit niet altijd overeenkomt met hoe je denkt dat je overkomt.

Wil jij je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Dit is het moment waarop je hebt gewacht. Versterk jouw eigen merk en waag de stap naar strategisch adviseur tijdens het Beste versie van jezelf event van Young Logeion.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Logeion Young Professionals: € 19,75
Niet-leden Young Professionals (tot 30 jaar): € 39,50

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 30 januari 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen