Over Enter-the-firm Havenbedrijf Rotterdam

Enter-the-firm Havenbedrijf Rotterdam

Reputatiemanagement bij een wereldhaven

Met een omzet van circa € 675 miljoen en meer dan 1.100 medewerkers is Havenbedrijf Rotterdam een grote speler in de internationale scheepvaart. Het succes van Havenbedrijf Rotterdam is te onderschrijven aan de duurzame ontwikkeling in het beheer en de exploitatie van de de haven. Hieronder valt bijvoorbeeld de ontwikkeling en de aanleg van de Tweede Maasvlakte. Ook slaagt de organisatie erin om een veilige en vlotte afhandeling van de scheepvaart te handhaven. Zowel in de Rotterdamse haven als het aanloopgebied voor de kust.

Havenbedrijf Rotterdam heeft een sterke reputatie, maar die komt het bedrijf niet aanwaaien. De organisatie benadrukt altijd het ‘samen’ in hun communicatie met de vele stakeholders, klanten en aandeelhouders. Alleen zo kunnen afgewogen keuzes in projecten gemaakt worden. Ook werken ze aan vertrouwen; vertrouwd voor de omgeving, maar ook als zorgvuldige en betrouwbare partner.

Eén van de middelen die Havenbedrijf Rotterdam inzet om hun reputatie te waarborgen, is het ‘Waakvlamprogramma’. Door dit programma wordt met tal van stakeholders de dialoog gevoerd. Dit is belangrijk omdat relaties niet telkens opnieuw opgebouwd hoeven te worden op het moment dat zich een concrete aanleiding of probleem voordoet.

Richard van der Eijk, Director Communications & External Affairs, vertelt je over het communicatie- en reputatiemanagement van Havenbedrijf Rotterdam. Ook neemt hij je mee naar het Haven Coördinatie Centrum, waar het scheepvaartverkeer in de Rotterdamse haven gecoördineerd wordt. De middag wordt afgesloten met een borrel waarbij een aantal young professionals van Havenbedrijf Rotterdam aanwezig is.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 79,00
Niet-leden young professionals (tot 30 jaar) € 39,50

Kostenoverzicht:
Leden Logeion: € 39,50
Young Logeion: € 19,75
Niet-leden young professionals (tot 30 jaar): € 39,50
Niet-leden: € 79,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 17 januari 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen