Over Ik betrek! Werken aan engagement

Ik betrek! Werken aan engagement

Communicatiespel van medewerker en management

Gedreven medewerkers praten enthousiast over hun vak, hun werkgever en de producten die ze maken. Ze hebben plezier in hun werk, zijn minder vaak ziek en zijn trouw aan hun werkgever. Met gedreven medewerkers komen klanten eerder terug en neemt de omzet toe. Werken aan gedrevenheid draagt dus niet alleen bij aan goede relaties en een gezellige werksfeer, maar ook aan het bereiken van organisatiedoeleinden.

Toch valt de betrokkenheid en bevlogenheid (of engagement) van medewerkers bij veel organisaties tegen. In Nederland daalt deze zelfs. Gemiddeld heeft een Nederlandse organisatie 31 procent (Global Employee Engagement Index van Effectory, 2017) bevlogen en betrokken medewerkers in huis, die energie krijgen van hun werk. Zo’n 70 procent is dus minder enthousiast. Volgens Huib Koeleman ligt hier een belangrijke opdracht voor communicatie.

Wat kan een organisatie dan doen om de betrokkenheid te vergroten? Hoe kunnen ze, samen met communicatieprofessionals, werken aan ‘Employee engagement’? Hoe belangrijk is diversiteit en inclusiviteit voor betrokkenheid? En welke rol speelt communicatie daarbij? Hoe ga je de directie vanuit communicatieperspectief adviseren om medewerkersbetrokkenheid te vergroten? Is een interne campagne het antwoord?

In een interactief college deelt Huib Koeleman, partner bij Orange Otters Verandercommunicatie, zijn ideeën en ervaringen met betrokkenheid en bevlogenheid. Huib bespreekt onderzoeksresultaten, aanpakken en tips waar jij je voordeel mee kunt doen. Hanneke de Korte, hoofd Media van gemeente Den Haag, zorgt als facilitator voor veel interactie met de zaal, zodat zoveel mogelijk voorbeelden uit de praktijk gedeeld kunnen worden. Het belooft een energieke en bevlogen bijeenkomst te worden.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Leden: 65,00
Logeion Young Professionals: € 32,50
Niet-leden: € 130,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 14 maart 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen