Over Confronteren kun je leren!

Confronteren kun je leren!

Over groepsdynamica, conflictmanagement en systeemdenken in organisaties

Deze bijeenkomst wordt herhaald in februari 2018, zet jezelf op de reservelijst om als eerste een uitnodiging te ontvangen!

Waar mensen zijn, zijn conflicten. En dat is maar goed ook, want confrontaties zorgen voor de broodnodige verandering. Maar wat weet jij eigenlijk precies van conflicten? Weet je om te gaan met weerstand? En hoe communiceer je als het echt spannend wordt? Ga je met gestrekt been de confrontatie aan, of draai je liever om de hete brij heen?

Marco Doeser neemt je mee naar de basis van het vak: de intermenselijke communicatie. Je leert als mens én als professional beter omgaan met weerstanden en conflicten. Je werkt aan een aantal praktische communicatieve vaardigheden en krijgt antwoord op de vraag hoe je als team of organisatie 'conflict-wijzer' wordt. Anders gezegd: hoe je een aanspreekcultuur creëert waarin ruimte is voor gezonde confrontaties. Want wie conflictvaardiger is, plukt de vruchten van een betere samenwerking. Onderwerpen die in dit deel aan bod komen zijn onder andere: groepsdynamica, conflictmanagement en systeemdenken in organisaties.


Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 90,00

Kostenoverzicht:
Leden: 45,00
Logeion Young Professionals: € 22,50
Niet-leden: € 90,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 6 december.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen