Over Oorganiseer je luisterkracht!

Oorganiseer je luisterkracht!

Doelgericht luisteren met LeanListening

Gaat er iets mis in wet- en regelgeving? Zijn er problemen in het contact tussen groepen mensen en tussen mensen en organisaties? Vroeg of laat wordt er dan geroepen dat ‘er niet goed geluisterd is’. Meestal klopt dat. Niet luisteren is een hardnekkig probleem. En een complex probleem. De wil en de intentie om te luisteren zijn er vaak wel, maar wat ontbreekt, is een toegespitste visie, oog voor luisterwinst, leiding, structuur. En vaardigheden. LeanListening helpt je om werk te maken van al die luisterfacetten.

LeanListening komt voort uit de Bex*communicatie-werkwijze. Het is een aanpak die menselijke aspect van luisteren combineert met het zakelijke en doelgerichte aspect van lean. Vertrekpunt in de LeanListening-aanpak van Bex* is dat luisteren voor organisaties altijd een doel moet hebben. Zonder doel weet je niet maar wie je moet luisteren, ben je onvoldoende scherp op wat je hoort, weet je ook niet wat je met het gehoorde moet doen. En het allerbelangrijkste: je weet dan ook niet hoe je het luisteren in je organisatie in moet richten en welke luisterwinst je kunt boeken. Die winst kun je uitdrukken in geld, efficiency, meer kwaliteit, collegialiteit, reputatiegroei, noem maar op. LeanListening helpt om je luisterambities concreet te maken en toe te werken naar resultaten.

Deze Enter-the-Firm vindt plaats bij Bex*communicatie in Eindhoven. Rob Eijsermans leidt de bijeenkomst. Hij is initiator van LeanListening en leider/coach van luisterworkshops. Het wordt een bijeenkomst met twee verschillende delen. Visie, aanpak, kansen en theorie vormen het eerste deel. Na de pauze bespreken we diverse luistervaardigheden en manieren om die vaardigheden in organisaties te ankeren. Met enkele daarvan gaan we spelenderwijs aan de slag.

Wat neem je mee als je deze Enter-the-Firm bij Bex* bijwoont? We willen je enthousiasme en handvatten meegeven. Na de bijeenkomst heb je je collega’s heel wat luisterwaardigs te vertellen. Met hen kun je een begin maken met het versterken van de luisterkracht van je organisatie. Zo inspireren we je om je organisatie om te turnen in een oorganisatie!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Leden: 39,50
Logeion Young Professionals: € 19,75
Niet-leden: € 79,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 6 november 2017.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen