Over LEGO® SERIOUS PLAY® (wegens succes herhaald)

LEGO® SERIOUS PLAY® (wegens succes herhaald)

Maak kennis met deze creatieve en effectieve methodiek voor het oplossen van (communicatie)vraagstukken.

Een herhaling van deze succesvolle workshop, nu in Zwolle!

Je hebt voor het ontwikkelen van een (communicatie)strategie, het ontwikkelen van een website, wijzigingen binnen een team mensen met diverse disciplines nodig. Je wilt de neuzen dezelfde kant op krijgen, een hoog percentage deelname en betrokkenheid én een goed resultaat. Onmogelijk? Nee hoor!  Dat kan met LEGO® SERIOUS PLAY®.

Bij LEGO® SERIOUS PLAY® (LSP) is iedereen gelijkwaardig, iedereen doet mee. Iedereen brengt kennis in en draagt ideeën bij om tot een antwoord op het vraagstuk te komen. Je handen bouwen modellen voor wat je denkt, voelt, weet; bewust en onbewust. Het eindresultaat van een workshop LSP is een gezamenlijk LEGO® bouwwerk met bijbehorend verhaal, het antwoord op het gestelde vraagstuk. De betrokkenheid is groot, omdat er een ‘stukje van iedereen’ in het eindresultaat zit; en betrokkenheid heb je nodig om met het eindresultaat aan de slag te gaan.

Behalve het resultaat is de weg ernaartoe net zo belangrijk. Een LSP workshop levert altijd nieuwe inzichten, teamspirit, creativiteit en plezier op. LSP verbindt en zorgt voor verrassingen!

Daniëlle Zuiderwijk van Trema en Annemieke Mintjes van Mintjes & Co, beiden communicatieadviseur, gecertificeerd facilitator van de LEGO® SERIOUS PLAY® methode én scrumcoach, laten je ervaren hoe de LEGO® SERIOUS PLAY® methode helemaal past in de huidige tijd waarin het strategisch communicatieframe het communicatieplan overneemt en steeds meer organisaties aan de slag gaan met agile werken.

Nieuwsgierig? Volg de introductiesessie van LEGO® SERIOUS PLAY® op woensdag 22 november. Voor de ochtendsessie (09:00 tot en met 12:30) zijn nog kaarten beschikbaar, de middagsessie is vol. Let op! Er is ruimte voor 18 personen per sessie dus wees er snel bij. Kies bij de online aanmelding zowel bij de kaart als activiteit voor de ochtendsessie.

Meer informatie over de methode van LEGO® SERIOUS PLAY®.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden - ochtendsessie € 115,00

Kostenoverzicht:
Leden:   57,50
Logeion Young Professionals: € 28,50
Niet-leden: € 115,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 14 november 2017.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen