Over Young Logeion: Work hard, play hard... rest hard!

Young Logeion: Work hard, play hard... rest hard!

Hoe bewaak je als young professional de balans tussen ambitie en gezondheid?

Deze workshop is alleen voor Logeion Young Professionals en niet-leden young professionals tot 30 jaar. 

Elke baan kost energie, maar levert ook energie op. Zo kun je je energie stoppen in de taken van alledag en de werkdruk die daarbij komt kijken. Je kunt niet ellenlang energie geven, want je baan dient je immers ook energie op te leveren. Je hoort energie te krijgen van bijvoorbeeld erkenning, samenwerking met collega’s en support van je leidinggevende. Als je baan meer energie kost dan oplevert, ontstaat er een disbalans die leidt tot werkstress en op de lange termijn een burn-out. Hoog tijd om bij te sturen dus!

‘Work hard, play hard’ kan eigenlijk alleen bestaan als je je energieniveau voldoende oplaadt. Het is de normaalste zaak van de wereld om de accu van je telefoon op te laden, maar onze eigen accu willen we nog wel eens vergeten. Zonde! Want hoewel het misschien lijkt alsof hard doorwerken een loyaal gebaar naar je werkgever is, is het tegendeel waar. Door niet voldoende te rusten benadeel je jezelf en ook de organisatie waar je voor werkt.

Deze vorm van werkstress neemt de laatste jaren steeds meer toe, ook onder young professionals. Dit actuele onderwerp staat dan ook centraal in de workshop van Ilja van Roon. Hoe identificeer je situaties waar je energie van krijgt of die juist energie kosten? Hoe bewaak je je eigen energieniveau? Hoe geef je je grenzen aan? Met praktische tips die je makkelijk zelf kan toepassen maakt Ilja je bewust van het belang van energie en hoe je jezelf weer kan opladen, zodat jij die energieke collega kan blijven, die je altijd al was.

Young Logeion nodigt je van harte uit voor deze intieme workshop bij HollandSpoor in Rotterdam.
Let op! Het aantal plaatsen is beperkt.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-leden young professionals (tot 30 jaar) € 57,50

Kostenoverzicht:
Logeion Young Professionals: € 28,75
Niet-leden young professionals (tot 30 jaar): € 57,50

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 3 oktober 2017.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen