Over Creatieve communicatiestrategieën

Creatieve communicatiestrategieën

Van goed idee naar aansprekende strategie

Let op: Voor deze workshop is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Een herhaling van deze succesvolle workshop, nu in Rotterdam!

Communicatieprofessionals krijgen steeds vaker de vraag een aanpak te bedenken voor een specifiek probleem. Het gaat minder om een communicatieplan maar meer om een strategie. Wat gevraagd wordt, is een andere, meer creatieve benadering en dat is precies wat deze workshop je biedt.

Wil Michels, bevlogen docent, schrijver van de bestseller Communicatiestrategie en veelgevraagd trainer, benadert strategie als een conceptueel proces. In vogelvlucht krijg je de belangrijkste analysetools aangereikt, waaronder het Business Canvas Model en de Customer Journey. Je leert wat communicatiestrategie nu écht is en je ervaart zelf dat strategieontwikkeling in de kern een creatief proces is.

Je ontdekt de kracht van beeldend denken vanuit metaforen en creëert met je eigen werkboekeen strategie voor je eigen communicatievraagstuk. Kortom: een workshop met tempo, fun en veel inzichten.

Let op: deze workshop is niet voor mensen die alles in hokjes willen stoppen, blijven wachten op hun kans, altijd beren op de weg willen zien of standaard antwoorden met ‘Ja, maar…’. Wel voor iedereen die opdrachtgevers en/of managers wil verrassen met een inspirerende strategische aanpak.

Een mooie gelegenheid om je eigen communicatievraagstuk eens in een ander licht te bezien en onder leiding van Wil Michels aan de slag te gaan.

De vorige sessies waren snel volgeboekt en een groot succes. Wacht dus niet te lang met inschrijven. Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers.

Optionele Literatuur

In juni 2016 is de tweede druk van de bestseller Communicatiestrategie uitgekomen, nu nog scherper. Je kunt het boek hier bestellen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Leden:   57,50
Logeion Young Professionals: 28,75
Niet-leden: € 115,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 14 september 2017.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen