Over Customers the day after tomorrow – prof. dr Steven van Belleghem

Customers the day after tomorrow – prof. dr Steven van Belleghem

Klantenrelaties in tijden van bots en virtual reality

Inclusief het meest recente boek van Steven van Belleghem: Customers the day after tomorrow!

De derde fase van digitalisering is gestart. Een fase van artificiële intelligentie die de aankoopcyclus van klanten op zijn kop zet: een revolutie in zowel het verzamelen en aankopen van informatie als de customer service. Steven van Belleghem, thought leader op het gebied van marketing en de transformatie van klantrelaties, neemt je mee op een reis door deze nieuwe fase van digitalisering. Het gaat over de impact van internet of things, virtuele assistenten, bots en data op de klantenrelatie. Want de hamvraag blijft: hoe kan je klantgericht zijn in een wereld van automatisering? Hoe kunnen we vanuit communicatie onze rol van ‘verbinder’ vormgeven in een wereld waar digitale innovaties het gesprek van de dag zijn?

Steven geeft keynotes over de hele wereld en ontving als spreker een groot aantal awards. Hij schreef verschillende bestsellers (The conversation manager, The conversation company, When digital becomes human). Hij hanteert een verfrissend marketingperspectief waar je als communicatieprofessionals direct je voordeel mee kan doen.

Leendert Bikker (Rabobank) opent de dag waarna Steven van Belleghem zijn masterclass geeft. Na een korte pauze gaan we in gesprek met Finbar Hage (Rabobank), Melody Mijnen (De Bijenkorf) en elkaar onder leiding van Harry Louwenaar (zelfstandig adviseur, procesbegeleider & strateeg).

In samenwerking met managementboek.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 165,00

Kostenoverzicht:
Leden:   95,00
Logeion Young Professionals: € 47,50
Niet-leden: € 165,00
Leden Cascadis: €  95,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 31 oktober 2017.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen