Over LEGO® SERIOUS PLAY®

LEGO® SERIOUS PLAY®

Maak kennis met deze creatieve en effectieve methodiek voor het oplossen van (communicatie)vraagstukken.

Je hebt voor het ontwikkelen van een (communicatie)strategie, het ontwikkelen van een website, wijzigingen binnen een team mensen met diverse disciplines nodig. Je wilt de neuzen dezelfde kant op krijgen, een hoog percentage deelname en betrokkenheid én een goed resultaat. Onmogelijk? Nee hoor!  Dat kan met LEGO® SERIOUS PLAY®. Kom 27 juni naar Fort Nieuwersluis en maak kennis met LEGO® SERIOUS PLAY®.


Bij LEGO® SERIOUS PLAY® (LSP) is iedereen gelijkwaardig, iedereen doet mee. Iedereen brengt kennis in en draagt ideeën bij om tot een antwoord op het vraagstuk te komen. Je handen bouwen modellen voor wat je denkt, voelt, weet; bewust en onbewust. Het eindresultaat van een workshop LSP is een gezamenlijk LEGO® bouwwerk met bijbehorend verhaal, het antwoord op het gestelde vraagstuk. De betrokkenheid is groot, omdat er een ‘stukje van iedereen’ in het eindresultaat zit; en betrokkenheid heb je nodig om met het eindresultaat aan de slag te gaan.

Behalve het resultaat is de weg ernaartoe net zo belangrijk. Een LSP workshop levert altijd nieuwe inzichten, teamspirit, creativiteit en plezier op. LSP verbindt en zorgt voor verrassingen!

Daniëlle Zuiderwijk van Trema en Annemieke Mintjes van Mintjes & Co, beiden communicatieadviseur, gecertificeerd facilitator van de LEGO® SERIOUS PLAY® methode én scrumcoach, laten je ervaren hoe de LEGO® SERIOUS PLAY® methode helemaal past in de huidige tijd waarin het strategisch communicatieframe het communicatieplan overneemt en steeds meer organisaties aan de slag gaan met agile werken.

Nieuwsgierig? Volg een van de introductiesessies LEGO® SERIOUS PLAY® die op dinsdag 27 juni worden gegeven. Je kunt je opgeven voor de ochtendsessie (09:00 tot en met 12:30) of de middag (13:30 tot en met 17:00). Er is maar ruimte voor 18 personen per sessie. Kies bij de online aanmelding zowel bij de kaart als activiteit voor ochtend- of middagsessie.

Meer informatie over de methode van LEGO® SERIOUS PLAY®.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Leden:   57,50
Logeion Young Professionals: € 28,50
Niet-leden: € 115,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 19 juni 2017.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen