Over Enter-the-firm: HEMA

Enter-the-firm: HEMA

Brand strategy, digitalisering en social media

Elke dag het leven makkelijker en leuker maken voor iedereen, en ook zorgen dat iedereen dat weet – hoe doe je dat? Voor HEMA lijkt dit een koud kunstje. Al meer dan 90 jaar is de HEMA niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld en daar blijft het niet bij. Het Nederlandse warenhuis is bezig aan een internationale opmars, met alle communicatie-uitdagingen van dien. Adriana Hoppenbrouwer, CMO/Chief Officer Format & Marketing, neemt je mee langs de herkenbare marketinguitingen en typische, vrolijke campagnes van HEMA.

De Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam, oftewel H.E.M.A., opende haar eerste warenhuis ‘voor gewone mensen’ in Amsterdam in 1926. Vanaf de eerste dag werd de essentie van HEMA gehanteerd: optimistisch, uniek, duidelijk, betrouwbaar, toegankelijk en typisch Nederlands. Het concept sloeg aan en dat doet het nog steeds. Vandaag de dag heeft HEMA bijna 700 winkels in zeven landen, waar ruim 10.000 werknemers meer dan 6 miljoen bezoekers dienen.

HEMA biedt food en non-food producten aan, die voldoen aan drie eisen: goede kwaliteit, goed design en een goede prijs. Elk Nederlandse huishouden heeft wel een HEMA product in huis, maar hoe bouw je zo’n sterke marktpositie uit? Welke marketingcampagnes worden ingezet om de verkoop van de herkenbare producten te bevorderen? Product, prijs, promotie, plaats? Adriana Hoppenbrouwer laat je kennismaken met het oer-Hollandse marketing-DNA van HEMA.

HEMA opent op 7 juni haar rode deuren voor jou. Young Logeion nodigt je van harte uit om een kijkje achter de schermen te nemen bij één van de meest iconische warenhuizen van Nederland. Let op! Het aantal plaatsen is beperkt.


Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Leden: 39,50
Logeion Young Professionals: € 19,75
Niet-leden: € 79,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 30 mei 2017.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen