Over Verhoog de effectiviteit van interne communicatie met webinars

Verhoog de effectiviteit van interne communicatie met webinars

Doelgroep: Interne communicatie managers en -professionals.

Inclusief een persoonlijke studio experience en gelegenheid om te ervaren hoe het is om internet televisie te maken!

Steeds meer organisaties omarmen het nieuwe werken. Mensen werken flexibel; vanaf huis of op een flexplek. Naast de vele voordelen die dit met zich meebrengt, kleeft er ook één groot nadeel aan: medewerkers voelen zich al snel minder betrokken bij de organisatie. Dit wil je als interne communicatie professional natuurlijk voorkomen. Op 19 mei ontdek je tijdens de Enter-the-Firm bij Company Webcast hoe je webinars succesvol inzet. Je leert de tips & tricks over het effectief bereiken van je medewerkers met je communicatieboodschap.

Olaf Lawerman (Webinarexpert en medeoprichter van Company Webcast) praat je bij over de laatste trends en ontwikkelingen met betrekking tot webinars voor interne communicatie. Daarnaast zal hij laten zien op welke wijze andere organisaties webinars inzetten en welke events, thema’s en boodschappen zich goed lenen voor een webinar. Axel von Maltzahn (Commercieel manager van Company Webcast) en Lizzy van Leusden (Projectmanager en consultant bij Company Webcast) geven een workshop over studio experience waarbij je zelf aan de slag gaat. Immers webinars vragen ook om professionele opnames. Vanuit de Webinar Studio van Company Webcast worden dagelijks webinars, interactieve tv shows, journaals en trainingen uitgezonden. Robert-Jan Lammerts van Bueren geeft je 10 tips voor een webinar interne communicatie.

Raymond de Jong (gespecialiseerd in interne communicatie) houdt zich bij opdrachtgevers, zoals Achmea, Rijkswaterstaat, Rabobank en Yacht bezig met de totstandkoming en interne marketing van webinars. De Jong vertelt hoe en waarom hij hiermee is gestart? Wat waren de reacties van medewerkers op deze manier van communiceren? Wat levert het op en welke learnings zijn er te delen?


Over Company Webcast


Company Webcast is de marktleider in de Benelux voor professionele, high-end webinar en webcast oplossingen. Met meer dan 10 jaar ervaring bedienen we inmiddels meer dan 250 middelgrote & grote ondernemingen en lokale overheden. Company webcast werkt onder andere voor AkzoNobel, Centraal Beheer Achmea, Delta Lloyd en KLM.

De basis van al onze aangeboden oplossingen vormt het state-of-the-art webinar platform RoyalCast. Het RoyalCast webinar platform is inhouse ontwikkeld door Company Webcast. Company Webcast kan het hele traject van organiseren, opnemen, uitzenden en archiveren van een webinar begeleiden.

Sinds februari 2017 maakt Company Webcast onderdeel uit van Euronext NV, de eerste pan-Europese beurs die België, Frankrijk, Nederland, Portugal en het Verenigd Koninkrijk omvat. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 79,00

Kostenoverzicht:
Leden:   39,50
Logeion Young Professionals: € 19,75
Niet-leden: € 79,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 11 mei 2017.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen