Over C-DAY17

C-DAY17

Toonaangevend in het communicatievak

1 juni 2017 is het C-DAY. Dé dag van het communicatievak.

Deadlines, vergaderingen, budgetten… Maar nu even niet. Op 1 juni 2017 kom je naar C-DAY17 en weet je weer waarvoor je het doet. C-DAY is het inhoudelijke vakcongres voor communicatieprofessionals dat het hele plaatje laat zien. Dat je boeit met interessante cases. Dat je in contact brengt met anderen. Na C-DAY17 ben jij helemaal klaar voor een nieuw communicatiejaar.

Keynote #1 Cody Keenan, speechwriter van Obama
C-DAY opent met een internationale spreker van groot formaat. Cody Keenan was Barack Obama’s chief speechwriter van 2013 tot zijn aftreden in januari 2017. Hij werkte samen met Obama aan de indrukwekkende toepraken die we van Obama gewend zijn. Van kleine speeches tot de State of the Union. Dit wil je niet missen!

Er is nog meer!
Derk Loorbach
, bijzonder hoogleraar Socio-economische transities aan de Erasmus Universiteit en directeur van Drift neemt ons mee in de veranderingen van deze tijd, en hoe daar als communicatieprofessional slim mee om te gaan.Na het plenaire gedeelte is het tijd voor verdieping in een kleinere setting. Maak je keuze uit veertien fasterclasses of diverse talkshows door oa. Reint Jan Renes, Wil Michels, Patrick van der Duin, Yves Stevens, Tjardus van Citters, Olaf Lawerman en Frithjof de Haan. Mignon van Halderen is dagvoorzitter op C-DAY17.

En het blijft spannend tot het eind
Als klap op de vuurpijl worden op C-DAY17 de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van 2017 verkozen.

Kortom: dit is een dag om in je agenda te noteren. Volg ons op Twitter via @cdaylogeion en blijf op de hoogte van alle updates in het programma.

C-DAY 2017. Toonaangevend in het communicatievak.

C-DAY17 wordt mede mogelijk gemaakt door:
Publiquest, MSLGROUP, ANP, Van der Hilst, Studio Bilder, DirectResearch, Clipit, Hogeschool Utrecht, Maters & Hermsen, De Redactie, VoteCompany, Managementboek, Customer Revolution, LiveHouse, NBC Congrescentrum, Zcene, Handshake, Plek.co, De Perslijst, Mett, Tappan Communicatie, Magazine on the Spot en Videonieuwsbericht. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-leden Regulier € 297,50
Young Professionals niet-leden (t/m 30 jaar) Regulier € 147,50

Kostenoverzicht:
Leden: € 197,50
Young Logeion-leden: € 125,00
Niet-leden: € 297,50
Young Profs niet-leden (tm 30 jaar): € 175,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren was mogelijk tot en met 24 mei 2017.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen