Over Crisiswoordvoering: strategie en uitvoering

Crisiswoordvoering: strategie en uitvoering

Hoe maak je woordvoering een geïntegreerd onderdeel van je gehele communicatie?

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Young Logeion in samenwerking met de Vakgroep Mediarelaties en is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft.

Hoe sta je geloofwaardig en effectief de pers te woord, als je organisatie nét in een crisissituatie is beland? Hoe zorg je ervoor dat jij je organisatie in moeilijke tijden redt voor een miljoenenpubliek? Crisiswoordvoering wordt door veel communicatieprofessionals als spannend ervaren, maar met de juiste, intensieve voorbereiding is het gewoon een onderdeel van de communicatiemix. Jan Driessen en Chris Janssen (Q&A | Communicatie en CommunicatieTalent 2015) nemen je mee in de strategie en uitvoering van crisiscommunicatie. Aan de hand van hun eigen ervaringen, zoals bij #SAIL2015, Aegon en verschillende (inter)nationale politieke campagnes, krijg je bovendien nog een stoomcursus vanuit de dagelijkse praktijk. 

Hoe goed bereid jij je voor op een crisisinterview? Wat zijn je hoofdboodschappen? Wat zijn je doelgroepen? Het klinkt als een opsomming eenvoudige vragen, maar topmanagers en zelfs professionele woordvoerders slaan de plank vaak mis voor de camera. Door de kritische vragen van een journalist, door slechte eigen voorbereiding of doordat ze verblind zijn geraakt door het eigen gelijk en het eigen jargon.

Op 12 april geven Driessen en Janssen je prikkelende insights over crisiswoordvoering. Niet om je de trucjes van de media te leren, maar om je een gedegen basis te geven waarop jij kunt voortbouwen. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 85,00

Kostenoverzicht:
Leden: 42,50
Logeion Young Professionals: € 21,25
Niet-leden: € 85,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 4 april 2017.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen